Pozdrav ljudi da li moze pomoc kako na Universalu povezati alternator od z101 , trenutno je na traktoru rumunski sa odvojenim reglerom pa mi treba pomoc oko povezivanja ako neko zna poslacu slike onog sto me buni. U pitanju je 445 stari tip
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ти то правиш хибридног Владимирца?Ugradio sam alternator od Reno Clia marke Valeo od 80A na traktor i stalno mi kada hoću da startujem traktor na ključ, izgori osigurač na kojoj je "Lampica alternatora i Relej startera"...
dvaput sam pokušao i dvaput izgori osigurač...
Dalje nisam pokušavao, rekoh da se konsultujem...
Traktor je Vladimirec T25 ako to ima kakvog značaja......
Taj alternator ima oznake B+ , L , + ...
B+ sam povezao na aukumulator, a L na pobudnu lampicu alternatora, taj + nisam nigde...
Gde sam pogriješio ?
Ovakav alternator je u pitanju ...
https://eurofrance24.com/catalog/product/view/id/193363/s/alternator-renault-7700871033-80a-valeo/
Mozda to sto se desava nema veze sa allllllternatorom, probaj otkaci tu zicu sto ide sa lampice pa probaj da upalis, mozda relej ne valjaProbao...
Lampica sija samo kada je povezana na L ...
Kada povežem na + ne sija uopšte....
Mozda to sto se desava nema veze sa alternatorom, probaj otkaci tu zicu sto ide sa lampice pa probaj da upalis, mozda relej ne valja
Ma nisi me pratio prethodnih godina i moje zanimanje s Vladimircem....Ти то правиш хибридног Владимирца?
Taj + vezuješ na bravu,Valeo pobudu dobija preko tog + sa brave.Ugradio sam alternator od Reno Clia marke Valeo od 80A na traktor i stalno mi kada hoću da startujem traktor na ključ, izgori osigurač na kojoj je "Lampica alternatora i Relej startera"...
dvaput sam pokušao i dvaput izgori osigurač...
Dalje nisam pokušavao, rekoh da se konsultujem...
Traktor je Vladimirec T25 ako to ima kakvog značaja......
Taj alternator ima oznake B+ , L , + ...
B+ sam povezao na aukumulator, a L na pobudnu lampicu alternatora, taj + nisam nigde...
Gde sam pogriješio ?
Ovakav alternator je u pitanju ...
https://eurofrance24.com/catalog/product/view/id/193363/s/alternator-renault-7700871033-80a-valeo/
Neeee !!!Pa čekaj, znači li to da B+ i + mogu da se vežu zajedno za + od akumulatora?
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka