zombie_666
Banned
Nema od pumpe ništa, valja drugu tražiti. Nosio je hidrauličaru i pumpa je bukvalno mrtva, nema ni pritisak ni protok, pohabana unutra jednostavno, jedva desetak bari može da nabije a po njegovoj procjeni ona bi trebala da radi na 100 do 120 bari, rasklopio ju je i pregledao. Kad sam hidrauličari opisao kako se ponašala na traktoru rekao mi sam mogao motati samo zato što je klip veliki pa je pritisak mogao nešto malo da pomogne.
Toliko je pohabana da nema šanse čak ni da se reparira...eto još jedna podvala od našeg člana Lisnik koji mi ju je prodao...Sad već počinjem da se brinem i za orbitrol, hidrauličar mi je doduše rekao da ako mogu da motam kada motor ne radi orbitrol treba sigurno biti dobar. Kako me lik osramoti i podvali neispravne dijelove, a sramote ljudi moji...
Toliko je pohabana da nema šanse čak ni da se reparira...eto još jedna podvala od našeg člana Lisnik koji mi ju je prodao...Sad već počinjem da se brinem i za orbitrol, hidrauličar mi je doduše rekao da ako mogu da motam kada motor ne radi orbitrol treba sigurno biti dobar. Kako me lik osramoti i podvali neispravne dijelove, a sramote ljudi moji...