Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

mityoo je napisao(la):Nema kod nas toga... jad i beda ali 2 coveka nemogu da se udruze pa da rade zajedno a da nepokusaju jedan drugog da zaj..u![]()
![]()
![]()
![]()

Dragan18 je napisao(la):to je buducnost![]()

ja rekoh dobro smo prijatelji može to bilo pre 1.5 god ni do današnjeg dana nisu vratili ali ironija u tome što uopšte ne javljaju nema pozdrava na ulici itd po svemu tome izgeda da od prijatelja postali neprijatelji zbog love, ja razumem teška su vremena ali... Zoran Kostović je napisao(la):Ja sam prdsednik "Udruženja odgajivača svinja STUBAL" i mogu vam reći da nije bilo stranih donacija ne bi smo ni postojali.

Deni je napisao(la):ja neću da zejebem nikoga ali... primer:dva moja drugara došli da im pozajmimja rekoh dobro smo prijatelji može to bilo pre 1.5 god ni do današnjeg dana nisu vratili ali ironija u tome što uopšte ne javljaju nema pozdrava na ulici itd po svemu tome izgeda da od prijatelja postali neprijatelji zbog love, ja razumem teška su vremena ali...