Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Clan sam udruzenja stocara u Leposavicu, tek godina kako smo osnovani, ali jos nista nije "aktivno", kako ste dosli do tudjih investicija, donacija, preko kakvih javnih konkursa.Zoran Kostović je napisao(la):Za druge ne znam a naše udruženje je sredstva dobilo na javnom konkursu.Ne bi trebalo uopštavati stvari.Pozdrav za Konarevo.
Ranko Cuvrk je napisao(la):francuz mislim da udruzenje nije dobro koristiti za poslovanja i tesko je iskoristiti nepovratna sredstva i ako uspijete to su mala sredstva za poljoprivredu. Pokusajte razmisljati o Polj. Zadruzi sa sto manje clanova osnivaca a poslije u radu ce te lakse prepoznati nove ozbiljne clanove (od kooperanata)donacije je lakse ostvariti novcani iznosi su veci.
Udruzebje bi trebalo vise da sluz za zastitu poljoprivrednika injegovi proizvoda kroz razne predloge zakona prema Drzavi npr.uvodjenje svi moguci otezavajuci mjera pri uvozu polj. proiz. caruna, akciza, prelemana ( a sve to nije zabrana uvoza) pa sve do ostvarivana novcani podsticaja.
Nista od gore navedenog nije moguce uraditi dok se sva opstinska polj. udruzenja ne umreze u jedno na Drzavnom nivou a iza izabranog predstavnika moraju stajati svi polj. proizvodjaci pa makar im nesto i ne odgovara tek tad cemo imati priliku da nas vlast - zakonodavac prihvati kao ozbiljne i slozne i da znamo sta hocemo, ako NE Organizovan umrezen seljak moze da se izvede na proteste u jednom danu i satu na teritoriji cjele Drzave a upravo je to cega se vlast plasi i tu su najslabiji.
izvinjavam se ako ima stamparski gresaka nemam vremrna d acitam i da ih ispravljam !
a ko smem pitanja :farmil je napisao(la):mi u nasem udruzenju imamo prdsednika, podpredsednika, sekretara, blagajnika, knjigovodju i menedzera udruzenja koji za sve ugovar poslove , nabavke i prodaje.samo sad slabije radimo.
Unutar okruga, svako mesto (ili opstina) moze da ima po jednog "glavnog clana", ali da u "vrhu udruzenja" budu predstavnici okruga.paorpaor je napisao(la):Malo je to veliko prostranstvo,a malo ljudi.