MONTOYA
Član
Pa taj pokojnik i nije bio neki vernik....ili je bio al ga skromnost i postenje nije krasilo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pjevala nam je i Srpcu davno , bio sam do bine , al nisam bas imo tu mogucnost?Svi smo imali tu mogucnost,ali valjda nismo takvi
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Isprava na moj prehodni postAuuuu breee ljudi sta vi ispisate ovde,pa vecina vas poljoprivrednika (cast izuzecima) odore od komšije brazdu ili dve,hocete da se poubijate oko medja,preoravate puteve sami sebi za par ari zemlje vise,ne daj boze ako je državno pored ode i jutro dva a pričate ovde o poštenju za milione eura.
Koliko vas može da se zakune da ne bi bilo i gore od tog Koštica,Miškovića i tih ostalih "lopova" samo kad bi imalo takvu mogućnost i priliku,sva sreća pa jako mali procenat nas bude u takvoj situaciji da mu se motaju milioni ispred očiju pa možemo da pričamo o nekom poštenju.
To vam je isto ono LAKO JE RUZNOJ ZENI DA BUDE POSTENA.
Jel ja moram da te ucim?Pjevala nam je i Srpcu davno , bio sam do bine , al nisam bas imo tu mogucnost?
Ko god je imao priliku da postane milioner na prevare papirom i olovkom kao sto su svi ovi nasi biznismeni radili a nije to uradio ja mu skidam kapu.Isprava na moj prehodni post
Nissm citirao
Sent from my SM-A536B using Tapatalk