Tužna vest

Meni nije pod nosom ali sam 15g. radio u Mitrovačkoj šećerani i 1,5g. u Pećinačkoj.Mitrovačku je takođe kupio Kostić i isekao je.Što je bio čist monopol odnosno nije trebalo dozvoliti da je on kupi iz stečaja.
Tako da sam upoznat sa dešavanjima u industriji šećera.

Pa iskreno da nikom nije ništa značio ne bi se ni pisalo o njemu. Čak ni oni koji ne razumeju što se piše o njemu ipak pišu o njemu.

Ne znam sto se uopste i pise o njemu. Isti lopov kao i drugi sto su dosli sa Djindjicem. Svi bili golje, sad svi gospoda i bogatasi.

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Kostić je bio bogat i za vreme Slobe,bavio se uvozom smedjeg šećera tako da nisi u pravu. Imao je neke Volvo kamione- kade(ispod čekića)sa kojima je vukao koks itd.

А почео је тако што је доносио(шверцовао) фармерице из Трста и онда почео да пржи сунцокрет и прави Фоки смоки од кукуруза. То је онај смоки као за малу децу што се топи у устима. Отац му био директор у Фабрици Дрина за прераду дрва у Врбасу. Кажу упућенији који га познају од детињства да када је купио свој први ауто ФИАТ 132 и похвалио се оцу да му га је овај запалио у фазону где мој син да вози такву кршину. Касније 90 година за време СПС-а креће његов вртоглав успон, а када су жути дошли на власт тада је небо постало граница.

Kostić je bio bogat i za vreme Slobe,bavio se uvozom smedjeg šećera tako da nisi u pravu. Imao je neke Volvo kamione- kade(ispod čekića)sa kojima je vukao koks itd.
To nije ni trecina onoga sto je imao do skoro, budimo realni. Zna se kad pocinje njegov uspon i kako. Nije jedini, daleko od toga. Mizda je kao covek bio ok, pravio je vrtice, donirao u humanitane svrhe, ali da se pravis pametan kako si ti postenim radom nesto stekao, to je po meni sramota za ovaj narod! U svakoj normalnoj drzavi bi zavrsio u zatvoru samo kod nas su takvi.ljudi biznismeni! U ukrajini 50000ha, drzava najgora sa kriminalom i korupcijom ali on je nekako uspeo posteno da dodje tamo i radi. Svaka cast!

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Па обичај је био да се седи поред покојника. Сад ако думреш у кући 2х ти, допуштају да будеш у кући, а после у капелу.

Ее Сви Тита скинули Иконе окачили...Срби нај већи Православци!Децу по Манастирима Крсте а о Покојницима овако зборе....па не може то тако јбг.

Nazad
Vrh