Trimeri

Ja imam da krčim neki kupinjak, pa me interesuje ovaj gorepominjani savijeni nož.
Koristio bih ga na jakoj mašini Husqvarni 244rx, znači snage ima dovoljno, bitno mi je da nož može savladati i samleti jaku vrežu kupine.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Meni je i 135r Husqvarna vrtila taj nož bez problema... 35 cc i 1.9 ks... Korisito Oregon crveni, bio zadovoljan, sada sam na Villagerovom od tipa 5 -6eura, i fino sasvim radi, za te pare, nek odradi jedan posao dosta mu, a moći će još koliko hoćeš. Oregon mi ćaća izgubio, a inače je nekoliko godina radio, bio oštren i skidano dosta metala, ali je bilo još mesa, masivan je.

Završeno sređivanje međe,..ukupno 4 ova kratka zimska dana posla.
5 ogromnih gomila granja, skupljeno vilama i popaljeno

Nekih 2.5 kubika odvojeno od tog loma

Međa sada sređena i čeka bager da popeca panjeve

Bager radio 4 sata

Odličan posao napravio, a pokupio sam 5 ovakvih tura panjeva i žila

Sve je bilo spremno za oranje koje je takođe dosta dobro išlo...dobra kiša koja je pala pre 7 dana taman se spustila malo u dubinu.

Kao i uvek na kraju ovakvih postova, malo o mašinama koje su radile:
Dobro poznata Jonser brigada na tarupnom nožu, cirkularu i mala lančana testera, pri kraju se pridružila i teleskopska STIHL testera.

2 IMT 539, na jednom.korpq za izvlqčenje panjeva, a na drugom prvo vile za granje, a potom jednobrqzni plug IMT 752

To bi bilo to...da ovo malo nakisne i promrzne, pa ide sadnja...ali o tome u temi "Kruška" kad dođe vreme.
Izvinjavam se svima na podužem postu.

Poslednja izmena:
Završeno sređivanje međe,..ukupno 4 ova kratka zimska dana posla.
5 ogromnih gomila granja, skupljeno vilama i popaljeno

Nekih 2.5 kubika odvojeno od tog loma

Međa sada sređena i čeka bager da popeca panjeve

Bager radio 4 sata

Odličan posao napravio, a pokupio sam 5 ovakvih tura panjeva i žila

Sve je bilo spremno za oranje koje je takođe dosta dobro išlo...dobra kiša koja je pala pre 7 dana taman se spustila malo u dubinu.

Kao i uvek na kraju ovakvih postova, malo o mašinama koje su radile:
Dobro poznata Jonser brigada na tarupnom nožu, cirkularu i mala lančana testera, pri kraju se pridružila i teleskopska STIHL testera.

2 IMT 539, na jednom.korpq za izvlqčenje panjeva, a na drugom prvo vile za granje, a potom jednobrqzni plug IMT 752

To bi bilo to...da ovo malo nakisne i promrzne, pa ide sadnja...ali o tome u temi "Kruška" kad dođe vreme.
Izvinjavam se svima na podužem postu.
Koliko je bager naplatio? Ako znaš.

Nazad
Vrh