Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Husqvarna 135 (1,9 KS, 35 cc).Прије пар дана сам користио ујаков тример на селу јер нисам могао носити свој БЦ1250 у ауту. Неки од 52 кубика, не сјећам се тачне ознаке.
Ајде што је сав некако расклиман, можда је од неправилне употребе, али то троши ненормално. Понио кантицу од 5 литара јер никад није требало више од 3-3.5, а на крају остао дио непокошен јер ми је зафалило мјешавине.
Hajde dobro je, ja pomislio da je do mene ili uređaja - ova nova kosacica sto sam pazario, svako malo hoće dopunu, a istu sam imao i 1.45 do 2h je uredno trošila rezervoar, sada ni prići...U moped automatik napunim rezervoar i zaboravim kada sam sipao, ove godine već drugi put sam morao da okrenem na rezervu. Gorivo je katastrofa.
Meni isto sa APN. Bukvalno se čudim gde mi ode toliko gorivo.U moped automatik napunim rezervoar i zaboravim kada sam sipao, ove godine već drugi put sam morao da okrenem na rezervu. Gorivo je katastrofa.