Sapatnik
Član
Види ли се негде оштећење?
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To što je stavi nije ni od vilidžera već neki kineski klasika. Ove oriuginalne što stave na villager su ipak kao malo bolji.Na mom Oleo Mac 746t zamenjen karburator. Nije vredelo menjanje membrana na originalnom, i dalje je negde pustao previse goriva. Kaze majstor posto je kompresija malo slabija ne isplati se stavljati originalni koji je skup vec da stavi od viladzera. Sad kad radim sa njim trosi duplo vise goriva nego pre. Gledam po netu nudi se neki willtek zamenski karburator bas za moj trimer za nekih 2550 plus 430 din postarina. Vrede li ti karburatori, odnosno isplati li se da menjam ovaj koji je ugradjen.
xc2700 koliko se sjećam ima Walbro karburator, koji stihl koristi za svoje motorne pile, tako da je malo ozbiljnija roba u pitanju, a osjeti se i po performansama i znatno manjoj potrošnji od ostalih villagera slične kubikaže.Što se karburatora tiče, barem za kineske trimere..
Gledao sam dosta videa na temu opravke, i gledam ih još, ali za sada ono što videh da majstori kažu, jeste da kod izbora treba gledati da karburator ima na sebi ime proizvođača, eventualno serijski broj i sl.
Noname su obično najgori izbor.
E sada, sem Waldor karburatora, nisam još naišao na još neko spominjanje u videima, kao preporuku.
I ne znam koje Villager koristi. To bi bilo korisno čuti ovde.
A ni ja nisam pogledao moj AGM koji ima.
Sloba31 .. ako radi, iako troši, da je moj, verovatno ne bih menjao.
E sada, pogledao bih da li je taj zaista isti onaj koji koriste za Villager. I ako nije, prežalio bih 3K i postavio taj koji si ti našao.
Ako razlike nema, otišao bi na oglas, pa bi nekome drugom više poslužio..
Villager koristi Ruixin C1Q koji je klon Zama C1Q koji koristi Stihl, tako da ako je njega stavio ne bi tu trebalo da bude problema.Na mom Oleo Mac 746t zamenjen karburator. Nije vredelo menjanje membrana na originalnom, i dalje je negde pustao previse goriva. Kaze majstor posto je kompresija malo slabija ne isplati se stavljati originalni koji je skup vec da stavi od viladzera. Sad kad radim sa njim trosi duplo vise goriva nego pre. Gledam po netu nudi se neki willtek zamenski karburator bas za moj trimer za nekih 2550 plus 430 din postarina. Vrede li ti karburatori, odnosno isplati li se da menjam ovaj koji je ugradjen.