Trimeri

Hoćeš da ti slikovito dočaram kako izgleda unutrašnjost ugaonog prenosa, sa raspadnutim ležajevima i samlevenim zupčanicima gde je vlasnik "zaboravio" da redovito "gura", ovaj, mast u tu rupicu ? 😂

данас,двочлана комисија дошла до закључка из горњег поста,газда појео маст.нашао угаони пренос са колегиног расходованог тримера и ради....још једном хвала свима на саветима.

Drugari jedno pitanje. Kupio sam nov Villager BC1900 S, za toliko se trenutno imalo love, par eura ispod 200e.
Za pet sest kosenja sam primetio da mi ponajvise smetaju vibracije na rucicama, da li je moguce napraviti nekako amortizer za ovaj trimer, ili moze negde da se kupi. Da li moze na njegov nosac rucica da se uglavi parce unutrasnje gume od npr auta, bicikle, da li bi to malo amortizovalo rucice ??? Stavio bih i na spoj nosaca i cevi kardana i nosaca i rucica.
Druga stvar koja mi malo smeta tvrd okidac gasa na rucici, da li pomaze neka slabija opruga ???

Вибрације су такве какве су, неби смјело да буде нешто значајно. За почетак можда да пробаш са неким бољим рукавицама.

Што се тиче гаса, провјери да негдје сајла
не глави у бужиру. Поготово ако је онај ребрасти бужир чврсто фиксиран уз цијев па сајла буде пресавијена под већим углом и напрегнута.

Nazad
Vrh