Trimeri

:ppozdrav: Razradis ga malo dok je ova kisovina i cim progreje, na posao punom parom.

---------- Poruka napisana u 21:10 ---------- Prethodna poruka je at 21:08 ----------

Za vlasnike Villagera BC 1900X , sa belim uputstvom koje ima 10ak strana slobodno moze da se obrise g......... nikakve koristi nema od njega. Drugo za ciscenje stitinika, glave , sipke od sitne trave posle kosenja silkom najbolji je dzak od paprike ili krompira , onaj mrezasti odlicno brise zalepljenu travu. Mozda nekome bude od koristi ovo sto sam otkucao.

Ja moj samo cistim kad se odlaze zimi inace u sezoni ga nisam cistio niti imam nameru da ga lickam:osmeh:

Zdravo! Kakva je razlika izmedju Vilager 1900s i Vilager 1900x?
Koji je bolje kupiti?
Sta mislite o Sthil fs55?
Unapred hvala!!!

Како да обришем свој пост?

---------- Poruka napisana u 17:16 ---------- Prethodna poruka je at 16:36 ----------

srecno bugi i nek te sluzi najmanje 10 godina

Poslednja izmena:
Bolji je 1900x jaci je konstrukciski, pogledaj oba pa uporedi i ima par stvari odklonjenih nego na predhodnoj seriji.
FS55 mislim da je sasvim ok ako ti ne treba zahtevna alatka.
kako misliš jači konstrukciski ? razlika je samo u glavi gde je dodat plastični obruč da popuni razmak izmedju glave i osovine da ne bi namotavao travu ostalo mislim da je isto i stime što je na novijem tipu plastika crne boje što može značiti i lošijeg kvaliteta ( u plastiku se pomalo i razumem)

jeste ja sam gledao taj 1900s i tamo gde se vezuje,plastika je a na ovom sto sam ja uzeo 1900x je metalno srafljenje i crna je plastika oko masine i razlika je u ceni 1900s kosta 18.500din.a 1900x 20.000din i plus uz njega dobijam jedan vise noz za secenje kao testera je sa zubima to je neka razlika.

Ako uz narandzasti pocnu da daju cirkular , ona cu da placem od muke jer sam kupio skuplji trimer. Koliko je tacno pojma nemam ali mi je prodavac rekao da je ojacana glava trimera , kako nemam pojma. I drugo nema dugme za medjugas kao na narandzastim trimerima .

Juce kad sam se vratio iz sela vidim u dva sela kose samo biju sa nrandzastim villagerima. Kod mene blato, mokra trava. Oni ljudi kose li kose mokru travu.

Poslednja izmena:
ja sam danas upalio po prvi put novi trimer vilager 1900x,ali nesto mi je malo cudno kada sam ga upali na odrecenom malom gasu kao da se cuje neko zveckanje,kao da je leptir u auspuhu,a na leru i jacem gasu radi super samo kmeci :)

Nemoj da brines i kod mene se isto cuje na leru da nesto "zveci" .
Pustiga da malo radi na leru jedan rezervoar u travi a posle pun gas.

ja sam danas upalio po prvi put novi trimer vilager 1900x,ali nesto mi je malo cudno kada sam ga upali na odrecenom malom gasu kao da se cuje neko zveckanje,kao da je leptir u auspuhu,a na leru i jacem gasu radi super samo kmeci :)

Isto je i kod mene bilo prvi put , drugi put se nije tako culo ili sam ja vec otupeo na taj zvuk . Bez brige i samo teraj.

Poslednja izmena:
bugi, za 20000 je vise nego odlican , a i 1,9 KS nije malo, ljudi sa narandzastim od 1,2 KS seku sa cirkularom trnje i nista im ne fali.

Forumasi moze mala pomoc imam da kupim polovan echo trimer 2,5ks sa cirkularem,Trimer je ledjni sa fleksibilnom drskom u dobrom stanju za 170 e.Treba da raskrcim 40 ari trnjaka jel vredi to te pare i da li moze da odradi taj posao. .

Ja da sam na tvom mestu dodao bih jo 2 hiljadarake i uzeo nov trimer sa garancijom,20 hiljada ti kosta trimer vilager 1,9ks dobijas i cikular odradices posao sigurno i ostaje ti nov trimer i plus imas garanciju,i boli te uvo nerazmisljas!

Jeste, što rekoše ovde Mujo i Haso, super je Villager, ko njih bude slušao ima da se nakosi i nastruže drva sa istim..još ako mu ugradiš i sedište, ma idi..ne moraš ni da stojiš, možeš ladno da se zavališ i da čitaš novine..,u sred radne sezone:ppozdrav:

Nazad
Vrh