Svi smo različiti, hvala Bogu !!!!
Moji drugari me redovno prozivaju za takav stav, ali ne marim....
Još jedan primer, mogao sam da kupim bolji i mlađi i skuplji auto, ali nisam namerno hteo, baš iz razloga što ću se nervirati ako stane, pa neće biti delova, ili će biti skup u 3 lepe PM, a tollike pare sam dao, ili će neka budala da mi ga udara ili ogrebe na parkingu , što se i redovno dešava !!!!
Što u Firmi gde radim, što po Gradu...
Jedino kada sam kupovao traktor je cena bila presudna, u tom trenutku nisam nešto imao novaca, a za ono što sam hteo nije bilo, pa se ipak na kraju ispostavilo da se i ovaj lepo sredio i služi, pa sam i više nego zadovoljan !!!!!
Još nešto , i estetski momenat mi nije važan, već fukncionalnost i praktična upotrebljivost nečega !!!!!
I kada uspem da popravim neku starudiju i udahnem joj novi život, e nema sretnijeg stvorenja od mene !!!!
Drugar kupio motornu testeru Stihl, e sada, da ne dužim, jer nisam nešto ni preterano se interesovao o uslovima garancije, čini mi se da 3 godine, samo zapamtih da je po isteku, valjda, godinu dana, bio dužan da je nosi u ovlašćeni servis, gde će je "pregledati", i ako ne lažem i dobro se sećam, taj "pregled" bi morao da plati nekih 5 hiljada !!!!!
I nije nosio...
Eto njihove garancije, on je tim postupkom izgubio...
Meni je trimer imao 2 godine garancije, i pred sam istek nešto počelo da zeza, sumnjao sam na karburator, ali nisam smeo da diram, odnesem u Rumu gde sam kupio, bio je tamo par dana, i čovek zove i kaže da mogu doći po trimer, urađen je...
Odem, on upali, lepo radi, mislim se to je to, e veli, čekaj, samo da napiše račun...
Kakav crni račun ?
Pa veli, menjan je karburator, stavljen je novi, onaj stari nije valjao...
Pa kakve to veze ima sa mnom, trimer je u garanciji ?
Mrtav 'ladan mi veli, karburator ne podleže garanciji....
Ok, daj mi stari karburator , a ti piši račun...
Spakovao ja trimer u auto, on doneo neki karburator, ko zna od čijeg trimera, kao evo ti ga na, daje mi račun i karburator, izmem karburator, e reko, a sa tim papirom možeš samo da se ubrišeš, imam ja svoga toalet papira "za svaki slučaj" !!!!
Garantujem da je samo očistio karburator, ima jedna mrežica koja služi kao filter, ona zaštopa, i trimer ne dobiva goriva...
U krajnjem slučaju, i da je zamenio ceo karburator, on je u tom trenutku bio 800 dinara, membrane su 200 dinara, što je i tada bila smešna cifra, a on mi ispostavlja račun na par hiljada....
Mene si našao !!!!
Eto moga iskustva sa trimerom u garanciji....