teskostecenje
Član
Ja bih za te pare pre kupio fs250 ,od husq jedino sto je meni licno bilo u razmatranju je 535rx i 545 rx
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U cemu je FS250 toliko bolji ? Ok laksi je to je mozda prednost.. Meni ne treba to nzm koliko pa da razmatram ove profi 535 i 545 rx, 535 je skuplji 20k od 541..Ja bih za te pare pre kupio fs250 ,od husq jedino sto je meni licno bilo u razmatranju je 535rx i 545 rx
Sve što si napisao mi je od koristiDobro podešen uprtač i ručke su jako bitni. Trebaće ti više pokušaja da to ubodeš kako treba. Prvo podesi kačenje tako da je trimer maltene u balansu, ali da je glava na zemlji. Nesmeš da osetiš niakav teret (da rukam dižeš prednji kraj) kada uhvatiš ručke. Takodje nesmeš ni da guraš na ručke na dole kako bi držao glavu na zemlji.
Kad držiš ručke ugao kod lakta bi trebao biti nekih 45° (možda nešto veći, ali ne puno). Ljudi obično prave grešku pa odalje ručke mnogo.
Cev trimera bi trebala na da ti prolazi na nekih 5-10 cm ispod kuka.
Upratči da budu zategnuti. Da ne bude jedna starna labava a druga da nosi svu težinu.
Jeste, dobio sam AutoCut 27-2. Inače dođe samo sa nožem ali sada im je akcija pa su dali i tu glavu, kanistar od 3 litre i 100 ml ulja.Glava bi po pravilu trebala da klizi po tlu. E sad naravno da to na mnogim terenima nije muguće, ali gde jest vuci je po zemlji.
Jel si dobio AutoCut 27-2 uz trimer? Ta glava pogotovo lepo klizi po terenu i možeš dosta ravno kositi gde teren dzvoljava.
Kako mislis antivibracioni za ledja....Antivibracioni sistem dodaje tezinu trimeru, ali licno ja vise nikad ne bih kupio trimer bez toga.
Ko god odvaja 500e za trimer nek odvoji i tu razliku za svoja ledja.
Imam bch 40 i nije loš. Sigurno je bolji od klasičnih KinezaOleo Mac ima sada akciju.
741 je oko 42 hiljada a od kineskih modela bch40 26 hiljada.