teskostecenje
Član
Ovo mozes i sa agm520,vilidzer 1900 ili tako nesto ali bolje dodaj jos malo love i uzmi neki od ona 2 sto sam ti napisao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Malo ga pretera. Može on dosta više od ovogo što navodiš. Ja bez problema kosim svaku travu koja ispod 30 cm. Napraviću snimak samo da malo poraste trava.Fs 55 je mali imam ga i nije za neki ozbiljniji posao osim da očisti pored zida, uz voće i pored mašina.
Čekao sam vaš komentar i moj savet budućem kupcu je da potraži vaš savet. Ps još uvek je mart a dvorište sam kosio dva puta i od nedelje možda opet. Imam neku travu koja raste u busama pa kad naiđe kosacica ne bude joj lako. Ti vremenski razmaci od mesec dana su predugi i leti a tek u proleće.Može FS 55 da reši tu stazu bez prolema, ali postoje neke stvari (1000x ispisane u temi) koje pored planirane površine određuju izbor mašine...pre svega to je interval košenja i vrsta trave...Prva 3 meseca košenja ( april, maj i jun) u zavisnosti od padavina sigurno rešava jednom u mesec dana, kasnije, od druge polovine juna, razmaci se polako proređuju i dolaze do nekih 2 meseca, što će u zbiru dati nekih 5-6 košenja godišnje.Nisam protivnik kupovine jačih mašina, ali uzimati OM 741 za to je nesvrsishodno....mašine preko 2ks su za ozbiljne radove, preko 1ha...s' tim u vezi i njihova težina koja nije mala, dodatno umara hobistu/vikendaša.
Nisam očekvao da na netu kod prodavača pronađem netočne podatke.Preciznosti radi, FS 38 ipak ima nešto slabiji motor (0,9ks) u odnosu na FS 55 koji ima 1,0Ks...zapremina motora je ista, ali je hod klipa nešto kraći, pa se tu dobilo ubrzanje radilice i možda nebitnih 0,1ks više.