sremac67
Član
Možda u vruću vodu sa sve špulnom pa odmah na košenjejel potapa neko strunu u vodu pre košenja. Kazu kao da omekša , manje se kida. mada ne znam kako to plastika omekša u vodi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Možda u vruću vodu sa sve špulnom pa odmah na košenjejel potapa neko strunu u vodu pre košenja. Kazu kao da omekša , manje se kida. mada ne znam kako to plastika omekša u vodi?
Dok se ne oladi? pa posle pet minuta opet umučiš i nosiš kofu vruće vode sa sobom.Možda u vruću vodu sa sve špulnom pa odmah na košenje
Da da, probao sam. Neka hvala. Klasičan kanap solidong kvaliteta i ništa više mi ne treba. Probao sam i ove upletene i kockaste i zvezdaste, pa i sajle ... sve je golo sranje. Kanap obični okrugli-zakon.Namotaš plastificiranu sajlu i rešio si se muke
Sad si me zbunio... da li se ti kanapi prave od neke specijalne plastike koja apsorbuje vodu (mada mi to mnogo čudno za plastiku) ili šta.Ja sam primetio da ima razlike kada mi struna stoji u kutiji u kesi zavezanoj da se manje kida nego van kese na otvorenom ili cak na suncu.
Verovatno nema veze sa vodom nego kao i svaka plastika na suncu i na otvorenom propada i postaje lomljiva i krta.Da da, probao sam. Neka hvala. Klasičan kanap solidong kvaliteta i ništa više mi ne treba. Probao sam i ove upletene i kockaste i zvezdaste, pa i sajle ... sve je golo sranje. Kanap obični okrugli-zakon.
Sad si me zbunio... da li se ti kanapi prave od neke specijalne plastike koja apsorbuje vodu (mada mi to mnogo čudno za plastiku) ili šta.
moram da uradim iztraživanje po netu i testove da rešim dilemu.
Ladno košta 16000! A trimer može da se nadje za 27000. Bezobrazluk. Još glava nema otvor za podmazivanje pa je verovatnoća crkavanja veća. Koja je razlika izmedju starog i novog tipa? Stari ima kardan četvrtku, a ovde je zvezda?Imam trimer FS 55 i izgleda da je otisao nosac glave, e sad problem je sto novi trimer kosta 33000 a nosac glave kosta 14000, da li neko zna da li ima nesto zamenski da moze da se stavi i da je jeftinije?
Trimer je stilov ,, mislim sto se tice radio je 5-6 godina dobro bez problema, eto jedino sto je sad otisao taj nosac, i novi je tip nosaca.. e sad zasto bas taj nosac vredi kao pola novog trimera to mi nije jasno.Ladno košta 16000! A trimer može da se nadje za 27000. Bezobrazluk. Još glava nema otvor za podmazivanje pa je verovatnoća crkavanja veća. Koja je razlika izmedju starog i novog tipa? Stari ima kardan četvrtku, a ovde je zvezda?
Ma mora da su braća Kinezi napravili to. Ne znam dal ti ovde odgovara neka? https://www.aliexpress.com/item/4000335975895.html?spm=a2g0o.productlist.main.91.681f64f4XLQUfV&algo_pvid=29b860ea-5964-43ae-8f77-6328be640f1f&algo_exp_id=29b860ea-5964-43ae-8f77-6328be640f1f-45&pdp_npi=3@dis!RSD!2885.77!1702.71!!!!!@211bd8be16825137640612604d07c3!10000001377387390!sea!SRB!0&curPageLogUid=VBCrAJp4CTOa
Villager 2,7mm crveni je najbolji silk koji sam koristio, (cena-kvalitet) okrugli ni jedan ni blizu nije, sa ovim daleko lakse kosenje, a sporije se trosi i ne puca u velikoj travi, dok recimo 2,4mm hoce da puca u velikoj travi.
Glava iskljucivo automatska zbog lakseg i brzeg uvlacenja silka...
Ja neki dan videh u prodaji onu plastificiranu sajlicu. Dali je neko koristio? Prodavac tvrdi da je vrhunska stvar, jedino je dvostruko skuplja od obične..