nesto2
Član
Kupi demon za 100tinak evra. Nije bog zna sta ali ne bezi mnogo od vilidzera a delova svuda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prodavacica kaze da su ih prodali siaset a da nisu imali reklamacije nikakve...Vrv AGM brend.
Mrsaviji su im proizvodi u odnosu na Villager.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Dosao sam i ja na ideju da pazarim trimer...
Nisam ljubitelj trimera ni bilo cega na benzin,ali muka naterala
Zanimaju me vasi predlozi, sta uzeti(mnogo preporuka imam za villager, pouzdan,povoljni delovi...)
E sad, koji model uzeti?
Dvoriste mi je 20ari, ima svega, od zare i normalne trave do labode i tatule, ima i shuta,i drveta,granja,izbojaka voca...
I da li uzeti nov ili polovan...
Nov je nov ..a polovan je 2x jeftiniji
Villager jeste skuplji 60% ...ali smatram da je kvalitetnija masina za nijansu... 5godina garancije u odnosu na 2...@Isnogood za taj novac slazem se da je interesantan.
Takodje razmisli i o ovom demon-u.
E sad, nisam siguran ali mislim da se sa njima dobiju oni tanki i kilavi uprtaci (ko ne radi mnogo posluzice mu)
Villager-ovi su dosta udobniji za rad i kvalitetniji.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Pa u sustini je dosta i 2god... Ono,da nesto ne prsne odmah...Raspitaj se samo da ta 5-ogodišnja garancija ne podrazumeva redovne godišnje servise koje ti plaćaš..., pa onda neće biti da je 700 din skuplji,
Da se odmah razumemo...i ja sam za što dužu garanciju, pogotovo kada je u pitanju kinez.
U prvoj radnji garancija 3god 20700Pa u sustini je dosta i 2god... Ono,da nesto ne prsne odmah...
Posle ide redovan servis, glava, karburator itd... To mozes i sam nakon 2god
Druga stvar, valja cuvati 5godina papire... Ja kjuceve cesto trazim, a koristim ih svaki dan
Pronasao sam na sajtu villagera(a mozda ce nekome od vas koristiti)U prvoj radnji garancija 3god 20700
U drugoj 5god 21500
Prva je zvanicni zastupnik villagera
Druga je gvodzdjara�
gde je tu sad logika