Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ulja za dvotaktno i nemaju neka klasiranja, svako je dobro. Glas vise ide za sintetiku i to je to. Razlike su samo u cenama i boji. Ionako izgoriU koju grupu spada Exol ulje.
Kupio da razradim trimer, obično sam kupovao štil. Ali imalo samo to u manjoj bočici. Neće se svakako duže zadržati.
Uvijek me je ovo interesovalo. Nekad je bio dvotaktol i to je to. Sad me ubjeđuju na pumpi da obavezno uzimam sintetičko ulje. Kaže tip: "Ni slučajno ne stavljaj obični dvotaktol. To se ne koristi sa ovim benzinima. Samo sintetika".Ulja za dvotaktno i nemaju neka klasiranja, svako je dobro. Glas vise ide za sintetiku i to je to. Razlike su samo u cenama i boji. Ionako izgori
Pa njemu na pumpi je bitno da proda skuplje,Jos ako ima i dobar rabat.Uvijek me je ovo interesovalo. Nekad je bio dvotaktol i to je to. Sad me ubjeđuju na pumpi da obavezno uzimam sintetičko ulje. Kaže tip: "Ni slučajno ne stavljaj obični dvotaktol. To se ne koristi sa ovim benzinima. Samo sintetika".
Za mene je benzin benzin a ako je dvotaktni motor mogao raditi 80 tih na taj dvotaktol zašto taj isti motor, ne može danas?
Vise nije na akciji. Sad je FS 235 sa 50000 na 40000 i FS 350 sa 67000 na 60000 sto je bas dosta bar za mene .Ja uzeo FS 250...jača i lakša...takođe na akciji.