Jeste farm. Prijatelj mi reče da ga koristi dve godine bez problema. Dvoumio sam se izmedju WURTH FT52P ili ovog novog demona. Nemam uopšte iskustva sa trimerima, dva tri puta radio na stilovom fs90, ali mi čisto za okokuće treba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja imam isto kineza, i pristalica sam ovih sa validnom garancijom.Jeste farm. Prijatelj mi reče da ga koristi dve godine bez problema. Dvoumio sam se izmedju WURTH FT52P ili ovog novog demona. Nemam uopšte iskustva sa trimerima, dva tri puta radio na stilovom fs90, ali mi čisto za okokuće treba.
Ako je sa brigsovim motorm nije ni cudo sto nema kvarova.Ja imam benzinsku kosacicu Farm i evo vec dve godine ide skroz dobro, bez ikakvih kvarova.
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
Pa rekoše mi iz prodavnice da imaju dobru garanciju, dosta pokrivaju, a znaju i nov proizvod da daju u zamenu. Tako da sam odabrao ovaj wurth, snizili cenu, dali na rateBudi pažljiviji sa korišćenjem, redovno podmazuj, menjaj filtere i trajaće ti prilično, ukoliko nisi baš baksuz da dobiješ neki falični u startu. Po meni je svejedno koji kupiš, ja sam gledao da ima garanciju, mada Demon daje dosta više delova.
A izbor je na tebi.
ako bi ja birao izmedju wurtha i demona ja bi izabrao wurth.Jeste farm. Prijatelj mi reče da ga koristi dve godine bez problema. Dvoumio sam se izmedju WURTH FT52P ili ovog novog demona. Nemam uopšte iskustva sa trimerima, dva tri puta radio na stilovom fs90, ali mi čisto za okokuće treba.
Ni Google translate da prevede kako treba, lepo pise:"special 2 stroke oil for air cooled engines". Znaci ne jedan vec dva "mozdana udara". Inace prevod po naski bi bio:"Mesavina benzina i Dvotaktola za vazdusno hladjene motore."Превод са енглеског "Гугл транслејтом". Ја енглески нисам учио, али ми се чини да оригинална формулација на енглеском гласи: "Oil mixture (gasoline and special 2 stroke oil for air cooled engines)".
Oво није страшно. Са трактором добио сам српски приручник за употребу преведен са "чинглиша", те луде комбинације енглеског са утицајем кинеског. Е то је тек страшно...