@Srdjan979
Jbg, nepratiš redovno.
----
Čitam i ne mogu da verujem do kog ludila ide ovo prepucavanje i zašto, zbog čega?!
Da li je neka stvar markirana ili nije, da li je skupa ili jeftina, da li je potrebana ili ne....
Svako se opredeljuje za nešto prvo prema svojim potrebama pa prema svojim mogućnostima, pa ako su oba kriterijuma zadovoljena onda može da se uzme i skuplja stvar koja opet zavisi od razuma - potreba.
Neko hoće da kupi u ovom slučaju trimer da prođe jeftinije jer ga koristi u nekoj hobi varijanti, neko nema para pa ga kupuje iz tog razloga, neko kao moj komšija trenutno je kupio treći za 4god. šta im radi neznam, nije mi jasno.... jednostavno čovek ne voli da kupi skuplji trimer i tačka, neko kupuje te jeftine i sa njima radi za novac, neko voli kada kupuje ako je u mogućnosti da kupi skuplju stvar ili da ne kupuje.... ljudski um nema granica i svako ima svoju računicu i filozofiju.
@[B]Bobansupergenije[/B]
Nije mi jasno ko tebi drma kavez da toliko laješ i zašto! Imaš svoj arsenal koji imaš, tvoje potrebe su takve kakve su, tvoje mogućnosti su takve i to je OK, da li ti sve to treba ti najbolje znaš.
Napadati ljude da kupuju raznoraznu đubrad od trimera, ne razumem poentu tvog takvog ponašanja, šta će ti to u životu.
Ljudi dolaze na forumu da se informišu, da razmene iskustva, da pitaju za savet...
Drugo, da li je neko ciganin tj. rom ili već bilo ko, stvarno je mnogo ružno.