Rakicina
Novajlija
Imaju ljudi svakakve ideje..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tih 5 ari nije uopste mala povrsina a kupiti kinesko djubre je isto sto i baciti novac u furunu.Hvala na iscrpnom odgovoru. Otprilike pola pomenute površine od 5 ari je malo nepristupačnije sa žilavom travom i po nekom mladicom bagrema od santim dva.. Mada posle prvog sređivanja uz redovno održavanje to ne bi trebalo da bude problem..
U pravu si za odnos kubikaža/potrošnja/galama.. Zato se i razmišljam da na kraju uzmem ovu spratu 25.. Ima ovlašćeni uvoznik i serviser kod mene u gradu..
Hvala na odgovoru. I sugestiji.Ćutim i gledim al' sad ću ti kažem "supergenije"...
Ajd' ne jedi više ono što se ne jeeee !!!!!
Ne rade svi u Osterreich pa imaju novaca za razbacivanje na "zvučne" (ne više) i kvalitetne brendove trimera....
Stihl i Husq nisu se ni očešali o negdašnji kvalitet, i njiihova kupovina je bacanje para, IZ MOG DECENIJSKOG KORIŠĆENJA TRIMERA, idi u Las Vegas, na rulet, bolje ćeš proći...
I kinesko smeće, odradi posao....
Kod mene, evo, PRC Kineski "Seljak" BC 1250S već 5 godina šljaka besprekorno, i oko kuće, i uslužno po raznim vukojebinama....
Čovek lepo kaže, čitaš li, da mu treba za manju površinu i povremeno, koj će mu moj 2 put skuplja mašina za isti posao !!!!
Jedino što priznajem, potrošnja čistokrvnih Kineza je mnogo veća u odnosu na Stihl i Husq...
Ali ne opravdava kupovinu "imena"...
@Rakicina
Prijatelju, slušaj me dobro i poslušaj, nećes se pokajati, kupi Vilagera BC 1900 BLACK EDITION i dobićeš mašinu kojoj ne manjka ni snage ni učinkovitosti, delovi lako dostupni i jeftini, majstori upoznati s kvarovima i lako i brzo ih rešavaju, a može i komšija Mika i Žika u kućnoj varijanti da ga srede !!!!!!
Opet za male pare !!!!!
jako si mi tu mudo da ti se" dokazujem" razboleo bi se kad bi video sta sve imamDa dodam, redovno mesečno s Kinezom kosim minimum 20-30 ari, što livade, što Lucerke,što kojekakve vrzine i ovratine, ajd' ti "genije" napiši, za kog mog djoku korištiš trimer i priloži koju "fotku" kao dokaz !!!!!!!!
http://fotkica.com/slike.php?slika=1_144889354_stihl alat.JPG
Evo da ljudi vide sta ja koristim a ti se samo drzi kineza i svinjadzera.