Trimeri

Imaju ljudi svakakve ideje..
256b8b41da282939fe9a6e7ab7adbd42.jpg

Hvala na iscrpnom odgovoru. Otprilike pola pomenute površine od 5 ari je malo nepristupačnije sa žilavom travom i po nekom mladicom bagrema od santim dva.. Mada posle prvog sređivanja uz redovno održavanje to ne bi trebalo da bude problem..
U pravu si za odnos kubikaža/potrošnja/galama.. Zato se i razmišljam da na kraju uzmem ovu spratu 25.. Ima ovlašćeni uvoznik i serviser kod mene u gradu..
Tih 5 ari nije uopste mala povrsina a kupiti kinesko djubre je isto sto i baciti novac u furunu.
Ako se vec nesto kupuje neka bude kvalitet dakle Stihl ili Husqvarna

Ćutim i gledim al' sad ću ti kažem "supergenije"...
Ajd' ne jedi više ono što se ne jeeee !!!!!
Ne rade svi u Osterreich pa imaju novaca za razbacivanje na "zvučne" (ne više) i kvalitetne brendove trimera....
Stihl i Husq nisu se ni očešali o negdašnji kvalitet, i njiihova kupovina je bacanje para, IZ MOG DECENIJSKOG KORIŠĆENJA TRIMERA, idi u Las Vegas, na rulet, bolje ćeš proći...
I kinesko smeće, odradi posao....
Kod mene, evo, PRC Kineski "Seljak" BC 1250S već 5 godina šljaka besprekorno, i oko kuće, i uslužno po raznim vukojebinama....
Čovek lepo kaže, čitaš li, da mu treba za manju površinu i povremeno, koj će mu moj 2 put skuplja mašina za isti posao !!!!
Jedino što priznajem, potrošnja čistokrvnih Kineza je mnogo veća u odnosu na Stihl i Husq...
Ali ne opravdava kupovinu "imena"...
@Rakicina
Prijatelju, slušaj me dobro i poslušaj, nećes se pokajati, kupi Vilagera BC 1900 BLACK EDITION i dobićeš mašinu kojoj ne manjka ni snage ni učinkovitosti, delovi lako dostupni i jeftini, majstori upoznati s kvarovima i lako i brzo ih rešavaju, a može i komšija Mika i Žika u kućnoj varijanti da ga srede !!!!!!
Opet za male pare !!!!!

Da dodam, redovno mesečno s Kinezom kosim minimum 20-30 ari, što livade, što Lucerke,što kojekakve vrzine i ovratine, ajd' ti "genije" napiši, za kog mog djoku korištiš trimer i priloži koju "fotku" kao dokaz !!!!!!!!

Ćutim i gledim al' sad ću ti kažem "supergenije"...
Ajd' ne jedi više ono što se ne jeeee !!!!!
Ne rade svi u Osterreich pa imaju novaca za razbacivanje na "zvučne" (ne više) i kvalitetne brendove trimera....
Stihl i Husq nisu se ni očešali o negdašnji kvalitet, i njiihova kupovina je bacanje para, IZ MOG DECENIJSKOG KORIŠĆENJA TRIMERA, idi u Las Vegas, na rulet, bolje ćeš proći...
I kinesko smeće, odradi posao....
Kod mene, evo, PRC Kineski "Seljak" BC 1250S već 5 godina šljaka besprekorno, i oko kuće, i uslužno po raznim vukojebinama....
Čovek lepo kaže, čitaš li, da mu treba za manju površinu i povremeno, koj će mu moj 2 put skuplja mašina za isti posao !!!!
Jedino što priznajem, potrošnja čistokrvnih Kineza je mnogo veća u odnosu na Stihl i Husq...
Ali ne opravdava kupovinu "imena"...
@Rakicina
Prijatelju, slušaj me dobro i poslušaj, nećes se pokajati, kupi Vilagera BC 1900 BLACK EDITION i dobićeš mašinu kojoj ne manjka ni snage ni učinkovitosti, delovi lako dostupni i jeftini, majstori upoznati s kvarovima i lako i brzo ih rešavaju, a može i komšija Mika i Žika u kućnoj varijanti da ga srede !!!!!!
Opet za male pare !!!!!
Hvala na odgovoru. I sugestiji.

I moram da dodam da se u današnje doba retko šta ne pravi u kini. iPhone, Samsung, delovi za prvu ugradnju za Audi.. Sve zavisi samo od kvaliteta kontrole i procesa proizvodnje. Tako je sigurno Villager u većoj meri pouzdan od noname kineskih brendova koji mogu ili da ti zapadnu vrhunski ili da plačeš..

Dobar brend nije bacanje para nije tu samo manja potrosnja vec i dugovecnost masine.Husqvarna je made in sweden mada je to nebitno ako je kvalitet delova i kontrola kavaliteta dobra moze da bude i Kina.

Ja Vam velim, ne postoji više SKUPO-ODLIČNO i jeftino=sranje !!!!
Čist "Las Vegas" !!!!!
Koliko sam samo puta kupio "ime", pa se razočarao, jedva sastavi garanciju, a posle kupim neko jeftino sranje da premostim dok ne savatam novaca za bolje, kad ono, iznenadi me zaista prijatno to "jeftino" i novac preusmerim na kupovinu nečeg drugog što mi je potrebno.....

http://fotkica.com/slike.php?slika=1_144889354_stihl alat.JPG

Evo da ljudi vide sta ja koristim a ti se samo drzi kineza i svinjadzera i tesi se da je sve to isto.
Nije bilo niti ce ikada biti, ne zato sto ja tako kazem nego sto je to cinjenica.
Ja nikad nisam kupovao makar sta niti sam radio makar sta.A savete kad dajem dajem ih samo ako sam u tu problematiku upucen i radim onako kako bi voleo da i meni neko uradi ili me posavetuje.
Sve cega sam se prihvatao radio sam najbolje sto znam i umem a slusao sam pametne ljude i domacine i od takvih sam ucio.
Sve sto sam ikada kupio, kupio sam da koristim.A to sto uz eksploataciju necega volim i da uzivam u tehnickoj superiornosti i da mi rad bude zadovoljstvo a ne mucenje, to je za mene samo razlog vise da biram kvalitet.Kad se to kvalitetno jos i lepo odrzava i cuva e tada je zadovoljstvo potpuno.
Polusvet ,barabe ,lupeze i bitange svih vrsta i boja nikad u drustvu nisam imao niti cu sa takvima biti.
Ono sto si do sad rekao i to frljanje "Las Vegas i kupovina imena " meni je dovoljno da vidim ko si i sta si a samim tim koliko znas i umes.

Poslednja izmena:
Jel to vidimo neko reklamicu za Stihl? :) Genije odvedeš ribu u radionici i odma je tvoja kad vidi sve to markirano još sve u tonu. :)

Slažem se u potponosti sa dobrodol. Više ne važi ono staro pravilio da kad platiš dobro i kupiš nešto brenidirano proćićeš dobro 100%. Mislim može da bude, al nemora da znači. Takodje postoje stvari sa dna lestvice koju mogu da ispadnu sasvim solidni.

Ja se slažem da kod trimera ne treba uzimati ove Kineze od 100€ (ili čak i manje), ali šta fali Villager-u? Čuo sam više 100 ljudi koji su apsulutno zadovoljni sa Vilager trimerima, nisam čuo ni jednog da se žali i sad jedan Genije koji čak nikad nije ni imao tu marku kaže da je sranje.
Jeste Stihl i Husqa bolja narvano, ali kad se uzme u obzir i cena ne bih se složio. Ako neko kosi svaki dan po 6 sati preporuka je da uzme neku od ovih boljih marki. Ako neko kosi 6 sati za 3 nedelje ... milm da će baciti pare ako ih kupi.

U domacinskoj kuci mora biti i rucnog alata lepo nasadjenog sa pravim drskama jer po tome se vidi ko je domacin a ko ojebina i lupez .Evo da se vidi jedan deo pomenutog
1_tmb_63751773_alatrucni.jpg
[/url]'][/URL]

Poslednja izmena:
Nisu novi jedan je star 4 godine a drugi dve ,prskalica motorna ima 7 godina i tako redom ali se sve redovno cisti pre rada se preprska sa silonskim sprejom posle rada odmah se pere sa eko klinerom i cuva jer je debelo placeno pa se spram toga sa time tako i ophodi.
Evo moje masinerije za travnjak najstarija masina prva levo Toro ima 16 godina ova u sredini Viking je stara 7 godina a desno Viking ima 12 godina i rade bez greske jer naravno nisu kineska djubrad svinjadzer i ostalo smece.

1_72445238_kosilice.jpg

Poslednja izmena:
Bravo supergenije, kad čovek još sebe nazove supergenijem i pokaže takav nuklearni arsenal sa kojom raspolaže, svakako je uspeo u životu.
Samo možemo da ti zavidimo.

Ja kupio najeftinijeg kineza sa českom nalepnicom i čudi se komšija što ima štila, šta sam sve pokosio sa njim za vikend. Trava preko metar, sa korovom. I kad se setim kako je bilo sa ručnom kosom ovo je za mene odmor. Ako se nešto pokvari, tu je tast da popravimo.

Бобане, роде, 'ај престани док је још време, јер ћеш људима који читају ово развејати сваку сумњу да си "у винкл". Ако не умеш да изнесеш и аргументујеш свој став са само мало више шлифа, ето ти добра занимација за време које предстоји - на своју материјалну основу можеш лепо "назидаш" духовну надградњу, за шта свакако постоји места.

Nazad
Vrh