nesto2
Član
Mislim da se za vilidzera ne isplati cackati oko karburatora. Juce kolega pre posla svratio i kupio nov za nelih 500din plus-minus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i ja sam za to da su delovi za kineske trimeri, jeftini, pa se onda ne isplati gubiti vreme i zivce na popravke, kad se mogu kupiti novi delovi jeftino.Mislim da se za vilidzera ne isplati cackati oko karburatora. Juce kolega pre posla svratio i kupio nov za nelih 500din plus-minus
Evo malo slika sa posla...radi se STIHL mašinama i RAPID malčerima...gorivo za testere i trimere je već gotova STIHL mešavina.
Evo malo slika sa posla...radi se STIHL mašinama i RAPID malčerima..
ja bih rekao da je to los kvalitet struneDemon je u pitanju.
vectra verovatno na proleceKada se ocekuju akcije za trimere, kosacice, motorne testere?
moguce je vectra ja sam koristio stihl od 3mm, ali to je recimo varijanta okrugla. ali kao resenje recimo da ako i naidjes na neku da kazem jacu travu-korov mozes da kosis, jer je dugotrajnija, stavis i teraj. sto se struna tice , mislim da je za kineze- trimere optimalno 2,4mm. jedna od boljih po meni je oregon graphit....Pri kosenju trave srednje visine 30cm promenio sam tri vrste struna debljine 2.4mm Zapoceo sa kvadratnom, nastavio sa twist i zavrsio sa okruglom.
Nakon promene kvadratne, utisak je da su twist i okrugla osetno lakse za rad. Trimer je imao 15% vise snage i zvuk motora je bio tisi/ujednaceniji. Twist se teze izbacivao iz glave a okrugla se pokazala najbolje.
Zar je moguce da je okrugla struna bolja od kvadratne i da vrsta strune utice na rad motora? (obe su Stihl).
Interesuju me vasa iskustva