Potrošnja zavisi i od prženja.Ako se baš forsira troši dosta i ovaj a ako se radi normalno nije strašno.U svakom slučaju bolje od svake ručne kose.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da, a kako ces razviti leđa ili sta vec razvija? Da ideš u teretanu pa da plaćaš?Potrošnja zavisi i od prženja.Ako se baš forsira troši dosta i ovaj a ako se radi normalno nije strašno.U svakom slučaju bolje od svake ručne kose.
Ne bih ja to ni znao da nisam sasvim slučajno gledao dok je komšija kosio sa svojim BC1250.Ko šta radi on samo sipa gorivo dok je kod mene na BC900 potrošnja zaista smešna.
Baš tako. Moj BC1250s troši litar na 10 ari, dok 1900 posrče bar 50%-60% više za isto. Do duše nešto brže i pokosi, ali je razlika zanemarljiva.
Juce sam konacno vise radio sa trimerom. Posto nisam hteo da ga forsiram previse kosio sam dvoriste gde je trava bila nekih 15cm ne vislja. Prosto je sa trecinom gasa gutao istu, a posto nisam vest jer je ovo prvi trimer, mozda je moglo i sa manje gasa da se radi...nekih 4l goriva sam potrosio....i za kraj probao sam cirkular...otfikario je sa nekih 60% gasa sljivu cije je deblo bilo oko 10-11cm u precniku...motorku za tu velicinu drveta vise paliti necu...pri tome sam sve grane sa njom isekao na manje...igranje sa njim bukvalno...cirkular ima 40 zubica (vidija)...
Sve u svemu odlicna stvar, koju smo trebali mnogo ranije kupiti...
Који је код тебе модел 1250 S тај модел има мотор као троугао или квадрат облик. Који имаш облик?Prvi rezervoar nek radi kad ga startuješ malo na leru, pa onda počni da ga turiraš po malo i kad ti dosadi kosi, ali nikako da ga naprežeš.
Imam trimer marke MTD kupljen pre 2 godine. Nije mi tu a zaboravio sam koji je tačno model. Za 20-tak dana ćemo se sresti, pa ću probati kao đađo74 da ga opišem i uporedim sa viladžerom bc1250s koji koristim intenzivno već 7-8 godina.
Шумадинац за који модел 1250 S се одлучити или са обликом мотора класичног или троугао? Мислим који је бољи.Мој Villager BC 1900X није трошио толико. Не верујем да имам више среће него памети.
Док почнеш да радиш с њим по сат и више без прекида видећеш каква је потрошња. И подеси карбуратор.
- - - - - - - - - -
Купи Хускварнин Скарлет па да видиш како сече дрвеће од 15 цм у пречнику.
Jaka je to mašina sasvim sigurno, znajući kako ova kod mene radi.Juce sam konacno vise radio sa trimerom. Posto nisam hteo da ga forsiram previse kosio sam dvoriste gde je trava bila nekih 15cm ne vislja. Prosto je sa trecinom gasa gutao istu, a posto nisam vest jer je ovo prvi trimer, mozda je moglo i sa manje gasa da se radi...nekih 4l goriva sam potrosio....i za kraj probao sam cirkular...otfikario je sa nekih 60% gasa sljivu cije je deblo bilo oko 10-11cm u precniku...motorku za tu velicinu drveta vise paliti necu...pri tome sam sve grane sa njom isekao na manje...igranje sa njim bukvalno...cirkular ima 40 zubica (vidija)...
Sve u svemu odlicna stvar, koju smo trebali mnogo ranije kupiti...
U vezi sa razrađivanjem ti je već rekao kolega @brka45, a što se tiče izbora verovatno će tebi kupljeni Straus završavati posao s obzirom na potrebe koje imaš. U svakom slučaju mislim da je to i neki realan odnos potreba/uloženo/dobijeno.Ja nisam baš toliko ozbiljan igrač, mada nemam toliko ni za kositi, sem duž ograde što ne može kosilica prići, jedno 200m dole i nazad...
Elem, s'obzirom na vaše aždaje, moj trimer je igračka u poređenju ali nadam se da će poslužiti svrsi.
Pazario sam sa neta neki "Straus". Juče stigao i sinoć ga sastavio... Izgleda pristojno za te pare (65e nov), ali se vidi da je teški kinez
Šta je vaš savet kod prvog paljenja? Koliko da radi na leru? I koja je najbolja mešavina za njih? Dobio sam ja onu bočicu za mešanje, al' vi ste svakako iskusiji...
Мој Villager BC 1900X није трошио толико. Не верујем да имам више среће него памети.
Док почнеш да радиш с њим по сат и више без прекида видећеш каква је потрошња. И подеси карбуратор
Који је код тебе модел 1250 S тај модел има мотор као троугао или квадрат облик. Који имаш облик?
Poslato sa LLD-L31 uz pomoć Tapatoka