nikola ilic
Član
Ja sam prosle godine uzeo Stihl FS 350,ide kao djavo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Namontirao sam pauk glavu prošle godine,milina za rad.
Đađo74 samo silk koristim.Uzeo sam neki crveni četvrtasti debljine 4mm,traje poprilično ako se ne kosi mnogo mladica voća i ako se ne udara po kamenju i sličnim predmetima.Zamenim brzo silk,nasečem dosta komada koje spakujem u džep i nosim sa sobom.Inbus ključ,popustim 2 šrafa izvučem ostatke starih silkova a uvučem nove za par sekundi.Luka idem da slikam pa šaljem i iMboksima.
Ja korstim ono kao silk a iznutra je sajla to sam maznuo od žene ona kupila da na to širi veš ukupna debljina je oko 3mm a još u sredini ima 4 licne sajle presvučen plastikom kosi za sve pare.
Нашег вилиџера нисмо палили још увек нити смо са њим радили, а све јер нисмо стигли од сетве. Данас пада за све новце киша, па реко да приупитам јел постоји нека посебна процедура или је довољно упалити га, оставити пар минута да ради, па онда полако са умереним гасом радити?