Dadjo hvala na odgovoru jer sam dobio informaciju da je bolji tip 1250 S sa klasičnim oblikom motora od 1250 S sa novom verzijom motora koji ima oblik slova V.Jaka je to mašina sasvim sigurno, znajući kako ova kod mene radi.
Sa srećom ...
------------------------
U vezi sa razrađivanjem ti je već rekao kolega @brka45, a što se tiče izbora verovatno će tebi kupljeni Straus završavati posao s obzirom na potrebe koje imaš. U svakom slučaju mislim da je to i neki realan odnos potreba/uloženo/dobijeno.
Srećna kupovina ...
------------------------------
Na koji način se može podesiti karburator s obzirom da ima samo jedan vijak, tj kako bi se motor trebalo ponašati na leru i na punom gasu dok je van radne upotrebe ?
Kod mene trenutno lepo i mirno radi na leru, gas oseti prilikom samog dodira ručice, a na punom reži bez prekida. Bojim se da bih podešavanjem samo izgubio na nečemu od toga.
------------------------------
Prethodni modeli su imali zaobljenu plastiku okolo motora i dalje prema ručkama po ugledu na neke profi mašine. U ovim novijim verzijama toga nema, napravljeni su uobičajeno, a sami motori su barem po pisanim karakteristikama potpuno isti.
Poslato sa LLD-L31 uz pomoć Tapatoka