zarkostanisic
Član
Da li sajla gasa na trimeru treba da bude skroz zategnuta? Pogledao sam kod mene i ima malo lufta kad se stisne rucica gasa i kasnije hvata. Da li treba da se zategne sajla uz pomoc onog srafcica za gas na karburatoru?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam neki dan namontirao drugaru karburator (od Saleta Brkina) na kineza, i usput izmerio kompresiju.
5 godina stara mašina, prilično maltretirana jer se pola stvari raspalo, ali kompresija kao kod nove - celih 10,5 bara..
Ja ti preporučujem da tu Husku ne propustiš, videćeš šta je prava mašina..
Pozdrav drugari, treba mi savet u vezi trimera tj. kose.
Dvoumim se izmedju Sthl FS 250 i Oleo Mac 741. Iste karakteristike samo sto je italijan tezi za 1.5 kg i jeftiniji 5.000.
koliko treba da se greje dekla od kvacila uzo sam nov trimer pa sad sve zagledam sa starim na to nism obracao pažnju odmor bio sipanje goriva i koliko se ja odmorim toliko se hladio o sad se baš ugreje da mu treba baš dosta vremena da se ohladi radi se o bc 1900 pe viliger.