Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sačekajte sa (o)sudom...kao što reče, pravac servis...oni će ti reći šta je.
Ma ne curi nigde, trimer nije radio par godina posto imam drugi...do karburatora je.. Novi nije skup, reko' da ga zamenim, kad ono.....Skoro sam imao slican problem kao i ti. Isto sam stavio nov karburator. Meni je davao pun gas i kada je ler gas bio na minumumu. Ustanovio sam uz pomoc ljudi sa foruma da je otisao prednji semering radilice i tu je uvlacio vazduh i dobijao gas i jako tesko tj. skoro ga je nemoguce bilo upaliti. Zamenom tog semeringa sam resio taj problem, tako da pogledaj da li ti slucajno ne curi negde ulje od ispod, ako to primetis onda je to u pitanju. Tek kad budes siguran da negde ne uvlaci vazduh mozes da stelujes karburator.
Da , primetio sam gde je manja trava , a želim ići skroz je očistiti, češće udaram u tvrdu zemlju i pretpostavljam da je tada veća potrošnja sajle...Mora se držati malo višlje , da nije baš do same zemlje, ali onda zabole ruke a i koncetracija padne jer se zaboravi taj momenat u inače monotonoj radnji košenja...
Da li bi moglo da se ugradi nešto kao graničnik koji će stalno udarati ili se vući po zemlji a samo povremeno udariti da bi se izvukla sajla, dakle po potrebi...ja sam pokušao koristiti onaj plastični branik za to...ali plastičan je...savitljiv...oštar je po ivicama i ne može da klizi, kako sam ja zamislio...
A što se opruge tiče, tu si u pravu, jer u jedmom momentu sam je malo razvukao i odmah sam primetio razliku...