smiljan123
Član
Koliko puta mi ostane goriva...mjesavine..preko zime il ovakopo par mjeseci i samo dodam jos koju kap ulja.Sve to husvarne progutaju,stim sto ja na 4 litra sipam onu malu stlovu bocicu ulja i tu mjesavinu derem i u trimer i motorke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne koristim petokraki nego cetvrtasti silk debljine 2.4 mm. Glava trimera vilagerova koja je stigla sa trimerom bc 900s I prezadovoljan sam.vujke89@ pomenuo si da koristis petokraku strunu, koje debljine i da li u T35-T45 trimi glavi i koji trimer koristis?
Sto se tice trokrakog noza nisam ga koristio, samo znam da kod Husq. donji deo stitinika se skida da bi radio sa nozem.
Жиле@ gorivo koje uzmem za mesavinu sve ukupno od goriva > mesavine > potrsnje ne prodje 2-3 dana, nikada nisam cuvao gorivo.
Naravno da je najbolje koristiti namensku ambalazu ali jbg, snalazi se ko kako ima, komunalac za FS350-450 nosi sa sobom flasu od 1,5l mesavine. Ja konkretno imam neko belo balonce od 3l iz nekih srecnih vremena te racunam da je od kvalitetnije plastike, potrosim ga za dan-dva, smatram da ne moze da ga benzin rastopi za to vreme.
Najbolje cuvanje benzina je puna ambalaza do cepa da ne moze da vetri.
Naisao sam na neciji nacin rada, zbog toga sam pitao i za benzin 95 vs 100 oktana, citiracu ceo post,
Razrada stroja - prema nekim teorijama i pričama, poželjno je napuniti pola rezervoara s jačom mješavinom i ostaviti da stroj radi dok se ne ugasi (potroši mješavinu). To mi s mog stručnog stajališta i ima smisla, jer se motor treba uhodati i da se skinu sitni srhovi i smanji trenje koje je u početku nešto više u odnosu na razrađen stroj. Također kod prvih sati treba biti blaži na gasu da se sigurno stroj uhoda.
Gorivo - koristim isključivo gorivo sa 100 oktana jer za ovako delikatne mašine, bolje je da bude više oktana da ne dođe do malog samozapaljenja goriva prije gornje mrtve točke klipa i bacanja iskre (ciljane ekspanzije). Jednostavno objašnjeno, da prilikom malog samozapaljenja mješavine zbog vrućeg cilindra/klipa ne dođe do preuranjene ekspanzije dok se klip još kreće prema gore i da se javlja nepotreban otpor klipu koji se onda prenosi na radilicu i ležajeve.
Mješavina - uvijek koristim neznatno jaču mješavinu od 2%. Na 3l goriva umješam 0,65 dcl mješavine, a na 5l 1,1 dcl. To bi bilo ugrubo 2,15%, no nije bitan postotak u stotinku, nego samo da se doda mrvicu više ulja (ali ne pretjerati!). Naravno, nuspojava su bijelilji dimni plinovi zbog više ulja, ali ako se pretjera, može doći zauljenja fergazera i auspuha. Mislim da nema smisla štedjeti par kuna i ne kupiti orginal ulje. U nekim dućanima se može kupiti i litra orginalnog ulja u rinfuzi (pretaču i pakiraju ih sami iz 10 litrenih karnistera), pa se dobije litra orginalnog ulja za 50-ak kuna! To ulje može stajati i nekoliko godina, ali ne koristim isto ulje nakon 2 godine, već kupujem novo.
Rad - kaže se puni tank, pa litra i voda. Onda se opet nastavlja. No, ja kosim cca 20 min, pa uzimam drugu flaksericu i opet kosim 20 min. Znači svaka radi 20 min i stoji 20 min (pa tako naizmjence sve do faze dok meni netreba pauza ). To je blaža verzija upotrebe jer imam 2 flakserice, pa se slobodno malo dulje radi s njom. Ali nema potrebe raditi satima i onda tek napraviti pauzu. To je već faza mučenja stroja i povećava se rizik od kvara.
Održavanje - čišćenje štitnika poslije svake košnje, dodavanje masti u pužni zglob prije svake druge košnje (jedna košnja= cca. 5h rada), ispuhivanje filtera zraka kad se sjetim. To je to.
Zimski san- slaganje jače mješavine (cca. 3 mjere benzina- 1 mjera ulja), pustiti je da radi u leru i uz povremeno dodati gas do kraja, ugasiti ju nakon koje minute takvog rada i isprazniti rezervoar. Paljenje barem jednom mjesečno da se ponovno sve podmaže i da se ne stvore naslage i to je to (ne koristiti staru mješavinu!). Jedan mehaničar mi je rekao da je dobro za zimsku pripremu skinuti svijećicu, kapnuti malo ulja na klip, rotirati ju da se ulje rasporedi i povlačiti nekoliko puta da se ulje razmaže i po stijenkama cilindra. No to nebih preporučio.
Proljeće - vađenje filtera zraka i mješavine i njihovo ispuhivanje s kompresorom (oprez da se ne probuši) i zamjena svake 1-2 godine (ovisno u kakvom su stanju), plavljenje rezervoara s novom mješavinom, brušenje nožića koji reže flaks na štitniku. Zamjena cijevi za dovod goriva kada postanu krute ili porozne. Otvaranje fergazera ako su membrane stare godinu-dvije i provjera u kakvom su stanju (posebice ona koja titra, da se provjeri da nije kruta, već meka i lako se giba), a tu je i čišćenje fergazera (brisanje krpom, ispuhivanje, čišćenje mrežice, provjera federa).
Postoji i ovo zvanicno o gorivu http://www.hajster-servis.hr/savjetujemo-o-benzinu/127
Ne, mešavinu treba praviti u noći mladog meseca, po ponoći, najbolje između 1 i 2, kada svi spavaju najtvrđim snom.
Paziti da ne bude daška vetra da gorivo ne vetri(doneto pola sata ranije sa pumpe). Pripremiti menzure, epruvete i retorte i digitalnu zlatarsku vagu za što preciznije razmeravanje mešavine goriva i ulja.
Itd, itd.. Liči li ova predhodna analiza nekih članova na opsesivno kompulzivni sindrom?
Zasto bi cuvao benzin u balonu od vode? Kupis plasticni kanister za gorivo 5-10l je oko 600-700din.
Kole izbaci fotos tog noža, cena i gde si kupio I može li za BC900. PozdravDanas sam probao ovaj krivi nož, i mogu vam reći da je to odlična stvar za krčenje trnja i bagrema. Seče glog i bagrem do 3-4 cm, žbunje, divlju lozu i kupinu. Mnogo je bolje od cirkulara ili trokrakog noža jer i usitnjava masu.
Slazem se,najbolje je kod ovakvih parcela odratiti sve sitnije sa krivim nozem i okrciti oko debljih drva a potom staviti cirkular i srediti i debela drva.Tako ja radim,cirkular i malc-noz su savrsena kombinacija.
Sent from my A6 using Tapatalk
Takav i imam,Husqvarna Scarlet.Kombinujem krivi noz i cirkular na ovakvim parcelama,tanje mrljem a deblje sijecem cirkularom pa posle zapalim.Код парцела као на слици најбољи је циркулар који може да се оштри .