Ja mislim da je tebi rastelovan karburator.
Не би онда ваљда радио уопште. Ради добро по пар минута...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja mislim da je tebi rastelovan karburator.
Ne mora da znaci, nije isto hladan i zagrejan motor u smislu smese vazduha i benzina, zato i postoji tkzv. sauh koji smanjuje kolicinu vazduha u smesi kada motor treba da upali, dvotaktni motori su osetljivi na karburaciju....kao sto rece kolega ja tu ne bih dirao nista posto je u garanciji, meni su u trgovini rekli ako nesto zeza ne cackaj donesi....Не би онда ваљда радио уопште. Ради добро по пар минута...
Koje gorivo koristite od 95 ili od 100 oktana?
Svi koje znam koriste od 95.
Baš juče sam imao raspravu u vezi benzina,dilema je koliko može da se čuva u plastičnom balonu od vode a da ne izgubi na kvalitetu tj da ne šteti motoru.? Znači ne mešavina nego samo benzin.Ja sam mislio da najviše može da se čuva mesec dana >< dok me komšija ubedjuje da može i po pola godine? Kakva su vaša iskustva u vezi čuvanja benzina,ambalaže,itd?.
Inače od prošle godine imam fs55 isčitao sam od tada celu temu pa eto sad i da malo napišem,nešto se ne sećam da se pisalo o čuvanju goriva.