Trimeri

Kupih i ja danas Stihl fs 55. U radnji kad smo ga probali nije hteo odmah da upali, iz nekih 10ak pokušaja se smilovao. Kući kod mene mu je isto trebalo 20ak pokušaja da se pokrene, kosio lagano 5 minuta. Evo malopre opet da ga probam neće ni da čuje, nisam uspeo da ga upalim. Šta može biti problem, poštujem proceduru koju su mi prodavci savetovali, ali ne uspevam :(

Kupih i ja danas Stihl fs 55. U radnji kad smo ga probali nije hteo odmah da upali, iz nekih 10ak pokušaja se smilovao. Kući kod mene mu je isto trebalo 20ak pokušaja da se pokrene, kosio lagano 5 minuta. Evo malopre opet da ga probam neće ni da čuje, nisam uspeo da ga upalim. Šta može biti problem, poštujem proceduru koju su mi prodavci savetovali, ali ne uspevam :(
A što si ga uzeo kad nije hteo da upali?

Hoce oni tako da se mole dok ne upale. Tako dok sam radio sa FS 350 to su bile citave ceremonije dok upali, a i pre neki dan rodjak da upali njegov FS 120 i povlaci uze jedno 5-6 puta i on nece, onda je meni reko da mu dam gas, a on je nastavio da povlaci i tek tad je upalio. Mada mi je cudno jer kazes da tvoj nece uopste ni iz 10-20 puta da upali. Skini svecicu i vidi da nije presisao.

Evo danas sam opet probao i ista pesma. Svećicu sam pogledao čista je. E sad primetio sam da iz auspuha dok sam vuko kanap malo je izašo benzin. Kad sam stavio krpu u auspuh, mokra je bila. Da li je to znak da je presisao? U međuvremenu sam stavio svoj benzin, onaj iz radnje sam izbacio van.

Raspitao sam se pre par dana i ovde kod mene stvarno vrse povracaj sredstava za trimere. Ne samo za trimere vec i za kose, skupljace sena, freze i slicne zajebancije. Ja pitao jel vrse povracaj za vitla za drva, ali na zalost ne vrse. Znaci potrebno je registrovano poljoprivredno gazdinstvo, fotokopija racuna i garancije i originali koji se podnose na uvid i pisani racun.
I da je račun 50000+rsd.

Sent from my x600

Jedno mozda glupo pitanje. Ovih dana sam morao da kosim po kisi. jbga,kada vreme drugacije ne dozvoljava. Koliko steti trimeru kada onako ugrejan kisne?

Nisam bas po pljusku,ali padalo je... Nego nesto mislim motor je vreo i samo cvrči kada padaju kapi kise,ali resio sam da zavrsim pa sta mu bog da :)

Koji ti to trimer imas obicno su na svim masine prekrivene plastikom i nemoze kisa da dopre do motora. Jedina moze auspuh da kisne malo pa da cvrči ko sto ti kazes

Uspeo sam da upalim moj fs 55. Problem je bio jer su mi radnici rekli da kad ga palim sauh moram podignuti sve dok ne upali a nije tako, pogrešno su me naučili. Ispraznio sam rezervoar, skinuo sam svećicu i vuko kanap jedno 20ak puta. Vratio sve na mesto, dosipao novo gorivo, podesio trimer za paljenje i posle 3,4 potezanja kanapa spustio sam "sauh". posle 5,6 pokušaja trimer je upalio. Kosio sam 2 rezervoara lagano i sve je ok. Jednostavno presisao je. Ja platih danak neiskustvu, nadam se da ubuduće neće biti problema(danas poginuh). Hvala svima koji su želeli pomoći :ppozdrav:

I da je račun 50000+rsd.
Ko ti to kaze? Ja sam bas pre par dana predao racune oko 45000 RSD i nije bilo nikakvih problema.
Uspeo sam da upalim moj fs 55. Problem je bio jer su mi radnici rekli da kad ga palim sauh moram podignuti sve dok ne upali a nije tako, pogrešno su me naučili. Ispraznio sam rezervoar, skinuo sam svećicu i vuko kanap jedno 20ak puta. Vratio sve na mesto, dosipao novo gorivo, podesio trimer za paljenje i posle 3,4 potezanja kanapa spustio sam "sauh". posle 5,6 pokušaja trimer je upalio. Kosio sam 2 rezervoara lagano i sve je ok. Jednostavno presisao je. Ja platih danak neiskustvu, nadam se da ubuduće neće biti problema(danas poginuh). Hvala svima koji su želeli pomoći :ppozdrav:
Reko ti ja. Nisi platio veliki danak neiskustvu, to ti taman dodje umesto teretane.

Nazad
Vrh