vica022
Član
Tvoje neznanje nekih stvari je necije znanje a sta je bolje to znam .A ti mi reci kad sve tako dobro znas ko je proizvodjac karburatora za stihl. A sto se tice sklopova malo se bolje raspitaj dal taj stihl nema slucajno mozda fabriku u Kini. ima fabrike i u zemljama koje sam naveo. Ti preporucuj sta god hoces i nek ti stihl malo i plati posto ih reklamiras ko da je tvoja fabrika a da te odvedem u njihov servis da vidis koliko ima raskopanih masina pitao bi se dal se nekvare. Nema te masine koja se nekvari pogotovu sa vekom trajanja od 3 godine. za svoju namenu koristim ono sto mi treba za toliko da odradi a ne da preplacujem nesto sto ce mi sluziti za par sati godisnje. Alko koji posedujem je toboze Austrijska firma koja se isto tako toboze tu proizvodi a u stvari sve se zna gde se proizvodi radi vece zarade tih istih bogatuna zapada. Sluzi me vec 9 god i ni svecica nije zamenuta na njemu a jedino sam glavu za strunu zamenio za sve ove godine. Toliko od mene a sto se tice koja je bolja radije cu kupiti Husvarnu koja je po meni bar 30% kvalitetnija a ima jos i Japanskih masina koje su za mene broj 1 u proizvodnji svih malih motora