Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ja na mom kinezu zamenio karburator, trosak 1000din. Ove godine morace da odradi ulozeo. Zazimio dobar a prolece docekao sa viskom smese na punom gasu.
Nisam imao vremena da se zanimam, rekao bih da je negde nesto zaglavilo.....
I ja sam primetio vecu potrosnju na mom Villageru BC 1900. Snage ima ali trosi poprilicno. Odradio je nekoliko rezervoara do sada.
Samo mi nije jasno zasto su stavili onaj bezvezni sraf za stelovanje ler gasa? Nigde zareza da mogu da ga okrenem i smanjim ler.
Ler gas funkcionise na 1900 xc. Kada sam ga uzeo sa servisa, bio je bas mali ler gas i gasio mi se, pa sam zavio malo sraf i iste sekunde dize obrtaje.
Fala ljudi!
Utisci sa lica mesta. Baš kosim bankinu pored puta a ima svega. Čini se ko da mu najteže pada mekana trava sto je upletena inace ide mali odlično . Mana mu je jednorameni uprtac.
kad budeš u prilici nabavi nož sa 8 nožića, on je najbolji za visoke trave. trokraki nož je bolji za šiblje, ili voćnjake, za ovo je najbolji pomenuti nož! jednorameni treger ide uz njega jer Sparta 250T nije namenjena za duži rad. misli na to i pravi pauze u hladovini
Nek je sa srecom! Dugo da vas sluze u zdravlju ako Bog da!
Jedno pitanje. Moj Villager ,cuje se u glavi dole kad pustim gas dok ne stane. Kao da se cuje lezaj ili sta vec? E sad da li je to normalno kod njih? Kad kosim ne cuje se, samo struna zvizdi. Bas pre zaustavljanja glave se cuje. Podmazana je glava Oregon mascu. Do sad koseno samo silkom, cirkular i trokraki noz jos nisu korisceni.
Konkretno ne postoji jasan odgovor,ono sto treba znati da postoje standardne mere koje koristi i jedni i drugi.
- velicina srafa M8mm M10mm M12 mm (bitno i kod trimi glava i metalnog alata)
- korak navoja 1,0mm 1,25mm 1,5mm ili 1,75mm (bitno i kod trimi glava i metalnog alata)
- precnik prstena 20mm ili 25,4 (1") (samo kod metalnog alata)
Šta mislite o trimeru Husqvarna 165RX, ima motor od 65 kubika i 4KS. Stvarno tako piše u originalnom prospektu. Polovan naravno, iz uvoza, prodavac kaže da je mašina uredna, može da se proba, na oko djeluje jako dobro. Ima remenje za nošenje i glavu sa slikom. Čini mi se da na njega može da se stavi standardni nož ili cirkular sa rupom od 25.4mm, to već imam za trimer koji sad posjedujem (AL-KO 4535 II).
To je dugo bio najjaci trimmer,nasledio ga kasnije 265RX(sada ne znam sta je u toj klasi),to je mrgetina od cistaca,jedino moze biti problem su godine.
Taj model je projektovan za borbu protiv Amazona ili prasuma u centralnoj Africi. Cirkular mu je osnovna oprema! Ako je ispravan, nece se moci upropastiti tek tako, ali tezina ce zaista biti problem, pogotovo sto ce se nositi bez prave potrebe za tolikom snagom. Kada ga vide deca sigurno ce plakati, a odrasli ce se bar malo uplasiti.
Ima i mene, 95 kila žive vage, ne može on mene tako lako satrti. Potrebe za snagom ima, vjeruj mi. Pročitaj moje postove unazad gdje sam opisao koliko posla ima za trimer. Sutra cu vjerovatno otici da ga uzmem. Draže mi ej dati 160-170E za polovnu mašinu ove klase nego isto toliko za novog kineza. Kako god okrenem, i jedno i drugo su mačka u džaku ali ova Husqvarna je ipak pravi bager medju trimerima.
Pogledajte ovaj video, reže kao motorna testera ako ne i brže!