Moje misljenje je da je previse 30 000 za vilager, pre bih dodao jos neku hiljadu i kupio novu profi alatku ili bih maksimum dao 20 000 (kao sto i jesam za neki stariji model). U sustini je tih 10 000 samo ova plastikarija okolo i jos neke sitnice koje su isto tako odradjene kao i ostatak trimera. Ne kudim ja kineza vilager nego mislim da ne opravdava toliku cenu, nista vise.
Ja sam najradije za Stihl FS350... radio sam sa njim i perfektan je. Ali nemam krv iz prsta!
Za Villager sam se odlucio jer nameravam da kosim za svoje potrebe, dvoriste, oko baste i oko kuce. Umereno koriscenje, da ne mlatim kosom, jer ko god je kosio rucnom kosom zitnjacu (vrsta trave) zna sta je muka.
Dejane, danas sam kupio original stihl ulje, u zapecacenoj bocici. Sto je sigurno-sigurno je. Sipao sam je na 4l benzina. Tako su mi rekli da ide odnos mesavine za ovog Villagera. Sutra ako Bog da planiram da proverim nivo grafitne masti u zupcaniku, da nalijem mesavinu i da razradjujem masinu.
Ako sam dobro iscitao strane i strane ovde, 1 rezervoar na leru, drugi umereno bez preopterecenja, a na dalje kosenje po volji.
Hvala tebi Dejan 351, hvala i Sumadinac Gruzanin, a i svim ljudima dobre volje koji su ovde podelili svoja iskustva kako bi svi imali koristi!
Napravicu i par slika pa cu da ubacim.