AcA OPEL
Član
Ja ne vidim sliku.Da li sme ovo ovde da ima "lufta" primetio sam da se osovina po malo okrece levo i desno u odnosu na plasticno kuciste?
Ispod imaju dva srafa(jedan se vidi na slici drugi je odmah do njega)zategao sam ih srafcigerom ali opet osovina moze da se malo zarotira.
Nek ti je srecna kupovina i neka te dobro sluzi.Kad ga isprobas napisi utiske.Ja se danas ponovio sa Villager 1700XC. Ako bude prilike, prva proba za vikend, pa ćemo videti.
Hvala forumašima na savetima.
Neka je sa srecom i neka dobro sluzi.Pisali smo vec o prvom pustanju u rad i u principu nije lose da napravis malo jacu mesavinu i da pustis pola sata-sat da radi na ler uz povremeno dodavanje gasa.Posle zavrsenog posla ga obavezno ostavi par minuta da odradi na ler kako bi se postepeno ohladio i to je to.Zdravo,
Kupio sam Villager BC 1900XC, po čitanju foruma možda najbolji odnos cene i kvaliteta, naravno za sopstvene potrebe, ne profesionalno. Sada ga je veoma teško naći, ali ja sam pozvao ovlašćene dilere koje sam našao na Villager sajtu i našao. Inače, ovu seriju BC 1900 XC sada su unapredili u BC 2100 XC sa vibracionim sistemom.
Sada me zanima kako početi sa radom sa ovim trimerom. Čuo sam da za prvo korišćenje trimera prvih sat vremena treba da radi na leru, pa tek onda početi sa košenjem?
Ima li negde video, savet ili upustvo kako to treba najbolje izvesti? Ne bih da nešto uradim kako ne treba, a prvi put se hvatam u igru sa ovim.
Pozdrav.