Sumadinac-Gruzanin
Član
Traktorist, ako imas para husqvarnu ili stihl od 1,2 do 1,8 ks . 1,2 ks ako neces da krčiš trnje i tanje drvace mada sa tom snagom mozes i to. Ako hoces onda 1,8 ks . Ako nemas para onda villager 1250 rxc ili 1900 xc teraj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam problem sa Villager 1900xc. Juce sam ga upalio, krenuo je lepo da radi, i posle minut dva vise nije primao gas...tj, na leru radi mirno, kad mu dam gas, zaleti se, i onda pocne da se gusi. Da li je tu u pitanju membranica u karburatoru, posto sam dosta nemaran s trimerom, retko kad ga ispraznim posle upotrebe, skoro uvek ostane gorivo u njemu....
- - - - - - - - - -
Probao sam tri razlicite svecice, varnicu baca lepo, a na karburatoru ne vidim nikakve srafice za stelovanje... jedino sto mi pada na pamet je ta membrana.
Moze,ako odgovara navoj,T35 je M10Jel ta T35 moze na vilager i sl. trimere?
Sto se tice opruge iz ličnog iskustva nije se povećala potrošnja silka sa tom glavom iako mlatim mladare od pola metra i vece po voćnjaku , zakačinjem po zemlji.Pridruzujem se za T35,mozda je opruga trebala biti jaca,jer se neiskusnima i pri manjem dodirom sa tlom izvlaci nepotrebno silk i naravno trosi,mada se navikne veoma brzo.