Oko popularnog Villagera, Power Technik, AGM, Straus, ili jos ponekog imena postoji jedna masovna zabluda kod nas, ali naucicemo polako svi sta su Kinezi. Kinezi su odvajkada majstori trgovine i niko na svetu, nikad i nigde nije im dorastao u tome. Pre nekoliko godina bio sam zaprepascen slicnostima kod skutera raznih imena. Posle primetim druge modele, ali oblikom i motorima iste skutere sa raznim imenima ili drukcije isarane. Posle jos malo vremena saznao sam da KINA IMA OKO 250 FABRIKA MOTOCIKALA OD KOJIH BAR 200 IMA IZVOZNE SERTIFIKATE ZA OSTATAK SVETA!!! Nabrojte mi 10 zivih fabrika motocikala iz ostatka sveta? E pa neznate, jer ako nabrojite 4 Japanska proizvodjaca, dobro je, ali ako uspete da nabrojite jos sest iz ostatka sveta, ja Vas postovani, prihvatam za sagovornika. Prva cinjenica je da su Kinezi po broju komada veci proizvodjaci od Japanaca i ostatka sveta zajedno. Druga cinjenica je da je ta Kineska proizvodnja toliko jeftina, da se ostatak sveta nikako nemoze odupreti tim cenama. Treca cinjenica je da se jedan tip masine moze proizvoditi u vise raznih fabrika, ko god otkupi tehnicku dokumentaciju od drzave sme da proizvodi istu stvar. Cetvrta i NAMA OVDE NA FORUMU NAJBITNIJA CINJENICA JE DA SE PROIZVOD (masina) IZ ISTE FABRIKE MOZE ZVATI RAZLICITO, ODNOSNO ZOVE SE ONAKO KAKO KUPAC ZELI!!! Uslov je da se kupi kontejner ili vise kontejnera istih masina, pa ce Kinezi u fabrici napisati na njima i VASE IME AKO TO ZELITE!!! Peta cinjenica je da se ugovara osim kolicine, ime masine, stepen kvaliteta (dogovoris bofl!), dodatna oprema (broj i vrsta reznih alata, kutiju ima-nema, plasticne oplate...), sa ili bez uputstva (stampas uputstvo sam pa napises da je 3,5KS), a spram dogovorenih detalja je i naravno (uvek niska) cena. Zato dragi prijatelji imate da vidite zapanjujuce slicne (iste) masine ali druge boje i drugog imena po razlicitim cenama. Neki su bez garancije ali smesno jeftini, drugi imaju kutiju i garanciju za malo vise love, a treci osim probranih kvalitetnijih komponenti sa iste proizvodne trake imaju osim kutije i garancije, jos dodatnu plasticnu oplatu, dva-tri rezna alata pride, a servisna mreza im radi. Kod trimera je ova pojava bas izrazita, kao i kod skutera. Kina je to, a ne neke komsije za koje znamo kako disu.