Machuga
Novajlija
Pa i nisam baš, da budem iskren. Jedno dva puta makitinom mašću za bušilicu. Prilično je bilo suvo kad sam otvorio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav,
imam einhell mt26 benzinski trimer. Ne znam kakav je slucaj sa ostalima ali ovaj nema hladjenje, tj.nema nikakav ventilator. Hteo bih da mu nabacim neki ventilator od kompjutera(procesora) pa da koliko toliko izvlaci tolpotu sa cilindra. Kontam da ima bobinu, i paljenje. Na koliko volti radi ta bobina, hteo bih da iskorostim taj napon da pokrece ventilator? Nekada sam rasturao stare tomosove motore za APN i znam da ima bobina koje rade na 6 i 12V. Kako je to ovde osmisljeno?
Hvala unapred
Cestitam na kupovini i neka dobro sluzi trimer.Kupio sinoć Villager 2100 XC i ako ne bude lilo iz oblaka, danas ću ga probati i preneti utiske.
Odmah mogu da kažem da ima amorizere ispod one plastike, svećica jeste Champion
Na trimi glavi piše Made in USA i stvarno ona deluje kvalietno.
Motor 51,7 cm3.
Mana, na prvi pogled, je rezervoar od samo 0,6 L, ali videćemo koliki je potrošač. Mislim da bi se uklopio u dizajn, rezervoar je morao da se smanji, što i nije loše zbog češćih pauza xaxaxa..
Plaćen 29000 din. Za te novce imala je i Husqvarna 128R (28 cm3, 0.8 kw).