Trenutne cene na tržištu (ovce, koze, i tsl.)

@entuzijasta
Mis rasa nesto slicno kao idf ima nesto manje od dve godine... al izgleda da ce poziveti do decembra ... :)

ja nsiam imao ovna pa sam kupio jel mi je od onoga sto sam video delovao fizicki najbolji .. al i tako se hvala bogu ispostavilo, da napreduje dosta dobro i da tamani ispred sebe sta god da mu bacis..

malo pre prodao cetiri jagnjeta za priplod, 3 Eura po kg. cekam coveka da dodje po sest starijih ovaca 1,35 eura po kg dogovorena cena.

debelo mlado jagnje i jagnje do 30 kg uvek nadje kupca, u bilo koje doba dana i noci :ppozdrav:
jutros u Bogaticu na pijacu cena se kretala oko 210din za pomenutu kategoriju jaganjaca, ovnovi od 110-140 sukati, ovce 100-110 teza roba, lagane ovce u Macvi nema :osmeh:

Pozdrav svima!

Interesuje me cena jaradi alpske rase,za priplod.Koja je cena jaradi sa pedigrom i cena jaradi bez pedigrea?

Цене јагњади и јаради и када се ћирилицом пише биће исте, шта сте се ухватили за ту латиницу, мене Хрвати избацили са форума само зато што сам написао пар порука латиницом, а ми кукала нам мајка, латиница, па латиница....

Имас у доњем десном углу,где ти се налаѕе оне 'оборене' иконице,па лево од њих. :osmeh:

danas koleg aprodao tovljene do 35 kg po 250 din /kg
meni nudili po 230 Bosanci nisam ih dao,koliko vidim nema bas jagnjadi na trzistu a idu slave i svadbe....

Vojvođanin ,ako ti usfali koji komad javise imam i ja 30 komada oko 40 kg da prodam.

Nazad
Vrh