Trenutna cena psenice roda 2010.godine

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
isidor je napisao(la):
Dace ministar koji dinar vise za psenicu preko robnih rezervi ,pa ce malo zapusiti usta nekima da cute, a taj dinar vise ce svi mediji da objave a ostali paori ce da sede i pljuju vlast po coskovima a kad zavrse otice kuci i bice tresla se gora rodio se mis A na kraju ce reci E STO SE NISMO BUNILI

Tacno tako.

Pa ako imaju toliko viskova onda da im ne sejemo jedno 5 godina ni zrna :nono:
Post je spojen: [time]1276202634[/time]

Ta ideja oko protesta i nije tako losa.
Pa svi ovi paori iz subotickih koje kakvih udruzenja su se udomili.......do pre par godina su bili prvi na drumovima a sad cute li cute jer su se nafatali..........
Jedan je savetnik ministra poljoprivrede.............
drugi je diler,distributer JD traktora........
treci isto nesto se ucutao u poslednje vreme.........samo neznam s cime su mu zapusili usta

Od poljoprivrede nema vajde.......da mi izadjema i malko "zalajemo" pa onda da vidimo ko ce sta da ponudi ,jer od 9 din za zito nema vajde:bravo:

Imam jednog 'školskog' koji je političar u lokalu. Pre nekog vremena smo sedeli uz malo alkohola i neobavezno ćaskanje i čova mi reče da je više nemoguće skupiti kritičnu masu ljudi. Nemam pojma odakle mu to ali sam skapiro da je izgleda u pravu. Ovo je sex bez granica a mi smo stalno jeb... strana, i izgleda da nam je lepo 'sreća jedna neopisiva'.

Jos malo pa ce smislit neku hemiju razmustis u vodi i evo brasna,bas ko mleko u prahu . Neka nek jedu to, imam kuci mlincic mali .

Takvo su Beogradjani mleko pili iz Imleka, razmuceno u prahu, mozda se neki genije doseti da napravi i instant 'lebac.

pa kako Vam nije jasno ljudi........trziste psenice a prvenstveno cenu diktira "cika iz NS koji voli plavuse" a uvozi psenicu iz Ukrajine
Bio je prosle godine podatak u novinama ko ima vecu jahtu usidrenu na Jadranu i pise da mu treba 69000 Eura da je natankuje (sezdesetdevethiljada evra)
Nemojmo biti sitne duse za cenu psenice pa kako covek da tankuje ako od nas kupi skupo zito a plavuse vole jahte a on covek u godinama pa sta ce drugo nego na nasu grbacu

Kakvi muljatori drmaju trzistem jos ce i biti dobro ako bude ta(inace mizerna)cena.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh