banePA
Član
Odg: TRENUTNA CENA PŠENICE ROD 2009 god.
Pa jebes ga Dzoni ne moze samo od kukuruya da se zaradjuje od zita da ispadne ko te jebe sto si sejo, uvek obaraju cenu zita da bi gospoda beogradjani imali jeftin lebac da jedu, ali ovako ako nastave niko stvarno vise nece ni sejati zito i ne znam koliko ce cena biti hleba ako psenicu budu uvozili, 15 dinara je stvarno neka krajnje minimalna cena koja bi rebala biti za psenicu i da bude zarada tek tek nesto
Johny CASE IH je napisao(la):pa dobro mozda se nisam najbolje izrazio ali sam tako proracunao ali ipak je malo zarade od zita pa zato i nesejem zita puno jer nikad nema cenu i nerodi bas puno a najvise bi mi odgovarala cena od 15 din kg da bi imao nesto od zarade a ova cena od 10 je samo tolko da pokrijes sve troskove ako mozes a ako ne onda si u minusu,ali tako to ide zato najvise sejemo kukuruz od koga ima najbolja zarada
Pa jebes ga Dzoni ne moze samo od kukuruya da se zaradjuje od zita da ispadne ko te jebe sto si sejo, uvek obaraju cenu zita da bi gospoda beogradjani imali jeftin lebac da jedu, ali ovako ako nastave niko stvarno vise nece ni sejati zito i ne znam koliko ce cena biti hleba ako psenicu budu uvozili, 15 dinara je stvarno neka krajnje minimalna cena koja bi rebala biti za psenicu i da bude zarada tek tek nesto