Gruja Renault
Član
Hocemo saznati ime doticnog kupca?
Srdjan Glavaski Letina,odmah kod tebe zacosak

Narednih 10-ak dana mu nece trebati jer su mu pune sad sve celije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hocemo saznati ime doticnog kupca?
Bez brige biće još dobra cena i u augustu, do novog je još jako daleko, ove godine ako Bog da izgleda da će dobro da rodi ali zato će berba da kasni. Nekažem da neće biti oscilacija u ceni, pokušavaće na svaki način otkupljivači da kupe što jeftinije ali do kraja augusta biče sigurno još bar malo veća cena od ove sadašnje.jos imate sanse da prodate po ioledobroj cenihttp://www.agroservis.rs/pregled-cena-zitarica-838
![]()
I on ti je platio 19.20?Srdjan Glavaski Letina,odmah kod tebe zacosak
Narednih 10-ak dana mu nece trebati jer su mu pune sad sve celije
I on ti je platio 19.20?
Ma daj bre...
Bas tako,nismo mi nikakav reper u svetu sto se tice odnosa rod-cena,jedino sto mozemo parirati sa kvalitetom robe,dokaz je prosla godina gde je probirljivo japansko i juznokoreansko trziste kupilo nasu robu,vratili smo se na trziste kvalitetom a ne kvantitetom,uprkos mnogim ješićevcima i lobistima protiv naše robe...tako da cenu će formirati tržište a ne naš rod.Ja to pokusavam da objasnim,ali oni kazu ima do novog jos mnogo,to je trava zelena itd.Podsecanja radi mozete zamisliti kolko ga je bilomalo 2013 mislim na rod 2012 pa opet cenaode dole.
pa krivo im je izgleda,da nam pruze podrsku da bude cena veca koji nisu prodali jos oni nas zajebvaju i navijaju da cena da ide dole stavrno nije fer ali taki smo mi narod jbg! to sto se neki proseravju ima kukuruza dosta posejano i dobro se drzi za sada na njivama to nema veze cenom tako da hvala mnogima na podrzci da ide cena gore divni ste imate aplauz iz zadnih radovaOvi sto su prodali sve,kao da su srecni ako pada cenanije mi to uopste jasno.