Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 184 52,7%
  • Ne

Glasovi: 165 47,3%

• Ukupno glasača
    349
Ja cu verovatno u ponedeljak-utorak da prodam 50t,bojim se da ne zabrane izvoz....a mirise mi na takav scenario.

Pa zasto bi zabranili izvoz, to nam je dobar izvor prihoda. Secate se prosle godine kada smo se bunili u vezi suncokreta, da su rekli da oni ne mogu da se mesaju u trziste....A isto tako su pretprosle godine ne mesajuci se u trziste zabranili izvoz suncokreta I secerne repe da bi zastitili domace trziste...:haha:. Inace ja sam samo malo naceo svoj lager u Martu, imam jos kukuruza, I cekam, jun, jul, avgust.....

Ma briga me za cenu kukuruza,za korunpiranu berzu neka padne kukuruz samo neka da bog dragi da prestanu poplave i da napaceni narod koji je nastradao u poplavama pocne polako da normalizuju svoje situacije povratku svojim kucama i saniraju jadnici svoje stete pretrpljene u ovim teskim trenucima.

Pa zasto bi zabranili izvoz, to nam je dobar izvor prihoda. Secate se prosle godine kada smo se bunili u vezi suncokreta, da su rekli da oni ne mogu da se mesaju u trziste....A isto tako su pretprosle godine ne mesajuci se u trziste zabranili izvoz suncokreta I secerne repe da bi zastitili domace trziste...:haha:. Inace ja sam samo malo naceo svoj lager u Martu, imam jos kukuruza, I cekam, jun, jul, avgust.....
Alal ti k...c prijatelju ako ti u ovom trenutku misliš na profit.

Manite se sad izvoza i cene kukuruza i ostalog,daj da gledamo da se spasimo koliko i sta moze. U okolini Bajine Baste,a verovatno i u samoj Bajinoj Basti rade klizista,a da l ima na vestima,ne verujem. Bitno je da ima beograda na vestima koliko oces.

Juce, Mlinpek Stara pazova 17,20.
Kotobanju ne otvaram, jer nisam siguran da ce rod ove godine biti fantastican, a to potencijalno povlaci bolju cenu. Ili da vam prevedem, kukuruz uopste ne izgleda sjajno, mnogi se zale na njega
Ali moram da krunim 3 prikolice koje su mi zarucene sa klipom, jer za desetak dana trebace mi iste za zetvu .

Trgovina poprilično stala, cena u dubiozi u prevodu u padu, redovno stanje pred žetvu.

Nazad
Vrh