A koliko je bilo juce ?Kod nas 17,5 sa PDV-om danas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A koliko je bilo juce ?Kod nas 17,5 sa PDV-om danas
Ukrajina nije ni stajala sa isporukom,to su sve price za ljude koji ne prate nikakve berze i desavanja...Vec danas ce sve strelice biti opet plave i neko ce pricati,cuo sam ide od sutra na 20!Uvek je toga bilo,zar ne?Cuo sam pada,cuo sam ide gore...realno mislim da nece puno ni dole a ni gore!na tom otkupnom 17 din. Po njihovim rečima ne ide u barže nego u Makedoniju (bilo I par kamiona na utovaru) ,kažu ukrajina počela ponovo isporuke kraće dole. Lepo vam Leka rekao od 1 aprila dole. Ja sam probao izvući 18 s tim da ne dignem novac ali ne ide.
p.s Barze su otisle,ali nove stizu vec za 7-8 dana,tako da cemo videti kako ce se kretati cena za jedno 15-ak danaUkrajina nije ni stajala sa isporukom,to su sve price za ljude koji ne prate nikakve berze i desavanja...Vec danas ce sve strelice biti opet plave i neko ce pricati,cuo sam ide od sutra na 20!Uvek je toga bilo,zar ne?Cuo sam pada,cuo sam ide gore...realno mislim da nece puno ni dole a ni gore!
Cena hoce gore dok traje tenzija oko Ukrajine. Elem ocekivati je i pad cene nafte ako je sudeci po taktici koju predlaze Soros protiv Putina, sto ce reci da paritet kukuruz-nafta moze biti najbolji po kukuruz u poslednjih 5-6 godina, pod uslovom da se sve ocekivano i desi.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/453184/Soros-smislio-osvetu-Putinu-SAD-da-prodaju-rezerve-nafte