tamara1611
Banned
Danas na berzi neka prosecna cena trgovanja je 15,8 din + PDV!cENA IDE GORE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Očekujem porast cene sledeće nedelje.
pa ovakve postove volim da citam kako je Sandor napisao, medjutim sad sam pricao sa nekim iz Sabca koji kaze da neide nikako kukuruz kod njega i da cemo morati da odlozimo krunjenje kod mene.....![]()
Kao i sto sam rekao kolegi @tamara1611 pre 15 dana kad je poceo da pada,da ce cena ici gore cim udari neka meceva i eto obistinilio se! E sad mogu isto tako da kazem da ce za 15 dana opet ici dole kad svi krenemo da krunimo tako je jos od vajkad nisam tu nista ja izmislio.
Kad sam napisao Mecava mislio sam da ce slabija ponuda biti zbog vremenskih uslova a samim tim veca potraznja.Cena kukuruza raste iz razloga sto su otkupljivaci poceli da kupuju kukuruz. Verovatno su stigle barze ili ce uskoro stici. Mislim da skok cene ovaj put nema veze sa mecavom.
Na berzi gde sam clan danas je prodato par stotina tona kukuruza , pricao sam damama koje rade tamo i rekle su da je potraznja mnogo veca nego ponuda.
Savo sta mislis zasto su zurili da isprazne silose do nove godine. U barze je odvajano po alfatoksinima tako I placano. Od malih otkupljivaca ide za Makedoniju Bosnu I po srbiji u mesaone.Bude cena OK samo treba istrajati...Silosi ne verujem da imaju puno robe,neki su prazni,neki poluprazni.Ako se iole razmislja o izvozu, i ako tu ima prostora za izvoznike,bice i cena malo bolja nego sad!Mada,Srbija je ovo...ko zna sta sve mogu da smisle?!Raduju ove cene u Pesti...