Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 184 52,6%
  • Ne

Glasovi: 166 47,4%

• Ukupno glasača
    350
153r0jl.jpg

Cena je u padu kao sto se i najavljivalo,zbog praznika i svega,bolju cenu i rast ocekujem tek u februaru mesecu...Nadam se da ce tada dogurati do magicnih 20 din pa da ga se otarasimo .Dobra stvar je sto u Budimpesti ide gore i dokle god je tamo visa cena bice izvoza...

- - - - - - - - - -

Presentation%2017.12.jpg

Nema srece kad je manji broj ljudi zadovoljan,a velika vecina nije.U svakom slucaju afere tog tipa ne odgovaraju nikom normalnom,a tu podrazumevam i proizvodjace mesa i mleka.

Ja moram reci da sam malo razocaran cenom, posto sam bio ubedjen da ce do kraje godine preci 18 din, ali jos uvek nije kraj, mozda se cena i oporavi malo u narednih 10-ak dana.

Ovo je katastrofa.Tačno znaju da ljudi krajem meseca prodaju da im se ne skidaju lageri i da izmire svoja dugovanja u tekućoj godini.Ne očekujem da će se cena oporaviti značajnije u ovoj godini.

nude mi cenu od 16 din/kg za kilogram udzakiranog, nesto mi je malo !? A Gebi spustio cenu na 16.50 din/kg za jus. Nevalja sto moram i krunjenje da platim posto ide sve u dzakove.......:sta:

Danas prodato na 3 mesta 1,5 vagon . 16,5 sa lagera,15,5 sa lagera,16 tel kel iz šupe. Lager sam rasčistio ovaj u ambaru neka čeka nadam se bar 18 tel-kel

Nazad
Vrh