leka
Član
Uh da nam je Budimpestanke cene pa da se resimo kukuruza jos u ovoj godini...To bi bilo 20 dinara
e druze kako ja i ti uvek isto razmisljamo

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uh da nam je Budimpestanke cene pa da se resimo kukuruza jos u ovoj godini...To bi bilo 20 dinara
Danas prodato na 3 mesta 1,5 vagon . 16,5 sa lagera,15,5 sa lagera,16 tel kel iz šupe. Lager sam rasčistio ovaj u ambaru neka čeka nadam se bar 18 tel-kel
Izgleda su se nesto dogovorili.Izgleda da svi vuku cenu na dole...............![]()
Zbog praznika bi bilo logicno stagniranje,il eventualni pad cene,al da prestaju sa otkupom je malo cudno,zato lici na dogovor,nebi li se napravila panika.Recept je vec godinama proveren u svinjarstvu,kad se stane sa otkupom neko vreme i ljudi u panici sami sebi spustaju cenu.Jedina razlika je sto se svinje u odredjenoj kilazi moraju izvesti,a kukuruz leba ne trazi,te se moze lakse kalkulisati.E sad da je igra zivaca,jeste,pa ko prvi popusti.ma idu praznici nece biti trgovine do 20 januara,dotle ce i cena stojati a i za nijansu pasti ali posle 20 se ocekuje rast cene.ali to je samo moje ividjenje situacije