Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Morate barem do Nove Godine na 18 posto je kod nas 17 vec 2-3 dana i retko ko hoce da kruni!Bavaniste od sutra 17din na kamionnnn![]()
sve ovo nekako na misice,imam utisak da cekaju da krenu ljudi da prodaju masovnije,pa da ga srokaju dole
Dusane to vise nije pravilo da evro stagnira ili pada pred Bozic bar u zadnji par godina.Evro nece rasti, posebno ne sada oko novogodisnjih praznika, ovo su samo oscilacije.
uvek evro pada pre nove godine,to je politika drzave da se pokupe jeftino devize od ljidi koji dolaze od preko za praznike..Dusane to vise nije pravilo da evro stagnira ili pada pred Bozic bar u zadnji par godina.
sad razmisljam potpuno si upravu da ce psenica biti isplativijaDa bi to docekali moraju ponuditi i zadovoljavajucu cenu,nema otkupa ako cena bude tapkala u mestu...rekoh ja ispade psenica isplativija nego kukuruz za citavih 5.5 din po kg
Mislim da nece cena ici dole do februara eventualno marta, uprkos pricama po medijima o rekordnim prinosima, cinjenica je da kukuruza i nema u onim kolicinama kako je se ocekivalo.Malo je bolji rod u Vojvodini , a u centralnoj Srbiji je susa uzela svoj danak.Sto se evra tice mislim da drzava nece dozvoliti do mnogo ode gore u odnosu na dinar, jer nam onda sledi BANKROT i privrede i gradjana a i drzave uopste.Zamislite samo, ako je necija rata po sadasnjem kursu iznosi 50 000 din, koliko bi ona bila ako bi kojim slucajem evro otisao na 130 din???Ne smem ni da pomislim sta bi se dogodilo.....
cim dodje do 20 dinara tel kel ja priodajem sveMorate barem do Nove Godine na 18 posto je kod nas 17 vec 2-3 dana i retko ko hoce da kruni!
mozda kod tebe,ja sam orao bacio,vestak,sejao sa tavana pa opet malo vestaka i posle prskao tri puta i protiv korova i bolesti i nekih buba sto grickaju list i cvetNaravno, kada se pogleda ulaganje u proizvodnu psenice i kukuruza, vidi se veoma velika razlika.Za psenicu potanjiraj, mozes da posejes i svoje seme, u prolece baci djubrivo i prskanje i to je to.......Ugrabice kise u aprilu i maju, manja je verovatnoca da je strefi susa.........
Mislim da ti neces prodati i da dodje na 50,00 tad ces reci ja cekam 60 pa sve prodajemcim dodje do 20 dinara tel kel ja priodajem sve
Mislim da ti neces prodati i da dodje na 50,00 tad ces reci ja cekam 60 pa sve prodajem
nego jel bio neko u rumi na vasaru? posto prodaju na dzak?
sad razmisljam potpuno si upravu da ce psenica biti isplativija
ako bude psenica opet 15.5din, ili 16 nece biti isplatljivija, na isto ce se svesti i psenica i kukuruz, sada jeste psenica 22din, ali za sledecu god u jul siguran sam das ce biti 15 din.
mozda kod tebe,ja sam orao bacio,vestak,sejao sa tavana pa opet malo vestaka i posle prskao tri puta i protiv korova i bolesti i nekih buba sto grickaju list i cvet