Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 184 52,6%
  • Ne

Glasovi: 166 47,4%

• Ukupno glasača
    350
Zovem danas Slovan Komerc Padina da pitam za cenu, imam 1 vagon kod njih na lageru, 14din. pa dal su normalni jebo ih tata njihov!
odbici po tablici a lager 1% mesecno od 01.11.
nesekiraj se pa valda siroti i oni moraju od neceg ziveti svaki dan vidam tamo po 1-2kamiona iz juzne srbije e sad sta voze neznam al pretpostavljam kukuruz al sigurno ne po14din

nesekiraj se pa valda siroti i oni moraju od neceg ziveti svaki dan vidam tamo po 1-2kamiona iz juzne srbije e sad sta voze neznam al pretpostavljam kukuruz al sigurno ne po14din
To sam se uverio zimus, dam im jedan sleper po 25din. i za par dana jos jedan al sad po 24din. odem za desetak dana da obracunam oni i taj drugi sleper racunali po 25, znaci imaju u ceni prostora da pogrese, a mozda su eto tako hteli da mi uzmu 1din. pa su posle zaboravili jer nije to bila cena koju su u tom trenutku placali!

Presentation%2026.11.jpg

Ako ja budem imao opet 35 god ja cu . . . (zelje moje i te cene su pola pola.Prva neostvariva u druga za sada u magli .Molim vas cena kukuruza jedva presla 15 din saPDV om,i pisimo sta je oko nas a berze su samo orijentiri sta bi trebalo biti u normalno uredjenoj drzavi.

kod mas jedan moj drugar prodaje po 80din kg..::novac::novac samo pljusti nije stavljo na lager sve je kuci skladistio nema odbitka nikakvih drugih rashoda allllliiii u pitanju je kukuruz kokicar pa mozda je i ovaj prikaz sa berze isto kukuruz kokicar posto ovde otkupljivaci placaju 14-16din:veseljak::

Kolega draze mi je da procitam da je na nekom otkupnom mestu skocila cena za 10 para nego na tim tabelama za dinar.Sve te cene namenjene su drugima a nama samo da cekamo.

danas otislo 30t tel kel 17,5 vlage po 14 dinara kad je video kukuruz oci mu zasjale a zrno veliko i nema loma.

Ja sam danas zvao par otkupljivača da vidim cene i kreću se od 15 do 15,5rsd/kg sa PDV-om.E sad to je sve preko telefona.Kad bi se selo i popričalo sa njima može to gore 20-50para/kg.

Prodaja sa kucnog lagera ( kotarke ) tek u mesecu maju. Sad za sad mi netrebaju novci i mogu da cekam. Prodao sam sve sto sam ostavio kod njih jos pre mesec dana dugove poplacao a ovo sto je u kotarkama neka ceka lepi mesec maj ...

Nazad
Vrh