Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 184 52,6%
  • Ne

Glasovi: 166 47,4%

• Ukupno glasača
    350
Pa prošle godine i čak do proletos su neki i garantovali pa vidim šta je bilo.Da je ovo Francuska pa da i sme da se da neka gruba prognoza ali ovde.....pa dali ste Vi normalni.

Diklofene ......nada umire zadnji....ako dodje do cene od 175 eura/t bice sasvim dovoljno....::novac::

p.s. ako gledamo da smo Mi morali da prodamo po 12-13 din a u okruzenju skoro 20 din onda i ovih 175 eura ce biti malo...

Znam druže ali ja ne mogu da planiram dalja ulaganja i život nečim imaginarnim i lako NE ostvarivim.

Ja se iskreno nadam da ce u decembru postici 18 din posto sad potraznja se povecava al ljudi nedaju iz cardaka a ni sa lagera samo kome su potrebni novci

Prosle godine je avgust skupo kostao. Na mali prinos jos prepolovljena cena = katastrofa. Prava procena u pravo vreme. Zato je i najtezi deo prodati, a proizvesti je 2x lakse. Videcemo posle NG kako ce se kretati. Za sada jedno je sigurno, trend je uzlazni, sto nam daje dozu optimizma da ce se isplatiti cekanje i svaki dan gledanje cena na berzama.

Cena ide ludo gore.Tačno se bojim ovoga.
2emna07.jpg

Misliš da ne bude posle jedan slavni pad. Biće valjda uskoro oko 17,20 ili ti 15e i kod nas, trebaće malo novaca.

kad dodje na 20 din moj leti sa lagera u dzep. a ovogodisnji rod ceka leto u dvoristu. ali diklofen je upravu,ko zna sta ce tu da bude.

Nema za sta da se bojis diklofen,ovo je trebalo da bude makar startna cena...kako izadje u novinama da su neki pohapseni zbog malverzacija sa robnim eto odmah i skokova,aj majstore pa prodavaj sad drzavno a ne otkupljuj od seljaka prc malo,,nemas dobru cenu ne mozes ni trgovati,lager je na minimumu a ocekuje se da se donosi iz cardaka...trenutno je psenica oko 20.5 din i ispade isplativija od kukuruza a svi kukali...ja sam imao psenice blizu 4t po jutru a toliko i kukuruza...jbg

Nazad
Vrh