koliki je procenat uzimaju....Zvao danas produktnu berzu, kazu ako hocu da pustim kukuruz danas mogu da prodaju po 17 sa pdv i naravno da uzmu procenat za to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
koliki je procenat uzimaju....Zvao danas produktnu berzu, kazu ako hocu da pustim kukuruz danas mogu da prodaju po 17 sa pdv i naravno da uzmu procenat za to.
Trebalo bi da je 0,5% od prodavca i 0,5% od kupca.koliki je procenat uzimaju....
Kulpin 15.00
15.30 Pivnice
On je u ovoj temi prisutan samo kad cena kukuruzu pada!@Bokikoki...kakve su tvoje prognoze,sta se desava sa izvozom,dokle idu isporuke...Vidim Ciric i sin punom parom danas vuku ka luci Pancevo
Tako sam se i ja svadjao za psenicu,kazu mi ti se jedini bunis a e pa da znate da necu biti jedini jer je to cist bezobrazluk pa cete videti ko ce vam dogodine predati robu,a oni mi u momentu podignu cenu za 2din strasno kao na pijaci pljackarosicim ne prate berzu ,odnosno ne placaju po berzanskoj ceni treba ima **greška mater.Pa sta sad das im i on ne dize cenu,a lager ide....Kako su alavi bice tu svasta.Ja imam jednu povecu kolicinu na lageru,ako ne bude onako kako smo se dogovorili nece da valja.
Gle lepe cene, ja moram sa naoruzanjem da idem po ovu cenu kod mog skladistara! bem ti srecu!Farm Comerce danas 16.3 din
http://farmcommerc.co.rs/sites/default/files/cenovnici/Otkup_Nov_Kukuruza_0.pdf
Pa Bog te ja sam sa lagera ,pre više od 35 dana, prodao po 15rsd/kg.Kod nas 15 din tel kel, a 14,5 sa lagera.