Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 184 52,6%
  • Ne

Glasovi: 166 47,4%

• Ukupno glasača
    350
Presentation%2025.11.jpg

@Bokikoki...kakve su tvoje prognoze,sta se desava sa izvozom,dokle idu isporuke...Vidim Ciric i sin punom parom danas vuku ka luci Pancevo

Na berzi skoro 17 din sa pdv a neki jos placaju 15 uz izgovor dizemo i mi sutra-prekosutra...po stoti put kako ne cekaju kad je obratna situacija

cim ne prate berzu ,odnosno ne placaju po berzanskoj ceni treba ima **greška mater.Pa sta sad das im i on ne dize cenu,a lager ide....Kako su alavi bice tu svasta.Ja imam jednu povecu kolicinu na lageru,ako ne bude onako kako smo se dogovorili nece da valja.

cim ne prate berzu ,odnosno ne placaju po berzanskoj ceni treba ima **greška mater.Pa sta sad das im i on ne dize cenu,a lager ide....Kako su alavi bice tu svasta.Ja imam jednu povecu kolicinu na lageru,ako ne bude onako kako smo se dogovorili nece da valja.
Tako sam se i ja svadjao za psenicu,kazu mi ti se jedini bunis a e pa da znate da necu biti jedini jer je to cist bezobrazluk pa cete videti ko ce vam dogodine predati robu,a oni mi u momentu podignu cenu za 2din strasno kao na pijaci pljackarosi

Nazad
Vrh